Колоритния синоптик на Би Ти Ви Емил Чолаков се оказа

...
Колоритния синоптик на Би Ти Ви Емил Чолаков се оказа
Коментари Харесай

Емо Чолаков бродира гоблени

Колоритния синоптик на Би Ти Ви Емил Чолаков се оказа цялостен с изненади. Водещият на прогнозата за времето е същински актуален Исак Нютон, научи HotArena .

Емо е някогашен преподавател по физика и даже приключва докторантура по специалността. Освен това има извънредно занимание – да шие гоблени.

През 2003 година обаче синоптикът идва в София и се отхвърля от преподаването. Явява се на кастинг за експерти в неговата сфера и печели.

„ Преди да стана синоптик година и повече шиех във фабрика за мъжки костюми. И в този момент мога да скроя и ушия всичко самичък, не ме е позор. Става въпрос за фабрика в Гоце Делчев, в която работят и сега над 3000 души ”, споделя още Чолаков.

Симпатягата, също така обожава да шие гоблени.

„ Подарих един на черква, само че не желая да споделям коя. Имам и у дома, сложени са в рамка. Любими са ми на Богородица и коне край реката. Те са като пъзели ”, споделя още Чолаков.

От заниманието му е щастлива и брачната половинка му Краси Григорова. Двамата са дружно 14 години, въпреки да нямат брак. Синоптикът обаче е решил тази година най-сетне да я изненада, като я заведе до олтара.

„ Като поотрасне детенцето, тази или другата година ще подпишем брак, че приятелите ми все ме подкачат за това ”, смее се той.

Иначе двойката постоянно отскача до Гоце Делчев, защото не могат да стоят дълго надалеч от родния дом. Въпреки това Чолаков е безапелационен, че не се разделя с работата си в София.

„ На Краси й е мъчително за фамилията, привикнала е с дребния град. Но работата ми е обвързвана със столицата и съм късметлия, че работя тъкмо в Би Ти Ви ”, споделя още синоптикът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР