Колоритен участник за малко да спечели доста впечатляващата сума от

...
Колоритен участник за малко да спечели доста впечатляващата сума от
Коментари Харесай

Пенсиониран шафнер за малко да грабне 20 бона в Стани богат

Колоритен участник за малко да завоюва много впечатляващата сума от 20 бона в шоуто " Стани богат “. Все отново пенсионирания шафнер от София Васил Василев, който сподели съществени познания, си потегли с петцифрена сума от атрактивното предаване.

" Той е кореняк софиянец, само че пътува откогато се помни. Бил е 150 пъти във Варшава, 200 в Берлин, 250 в Букурещ. По тапия е икономист, работил е какво ли не, в това число арбитър по лека атлетика. Яздил е слон и би хапнал пелмени със Сталин. Фен е на " Левски ", което ме радва. Фотограф и странник ", показа го водещият Михаил Билалов.

В началото Василев сподели неповторими фотоси от мача сред ЦСКА и Левски, приключил 2:0 през 1968 година. Тогава той е гонил топките на стадиона, само че е отишъл там с уред " Вяра 4 ", и е направил фрагментите.

" Жителите на кое българско село са се трансформирали в синоним на корумпиран очевидец в правосъден развой? “, попита го Билалов, а всред " Галата “, " Ерден, " Яна “ и " Кошарево “ Васил уточни D.

Седмият въпрос бе " Премиерът на коя страна се замеси в скандал с фрагменти, показващи я по какъв начин танцува в формалната си резиденция? “. Пенсионерът се спря на " Финландия “, а останалите благоприятни условия бяха Индия, Аржентина и Нова Зеландия.

Това бе правилният отговор и той продължи нагоре по стълбичката с въпросите.

Може би изненадващо, защото притежаваше три жокера, Василев реши да заключи като втора сигурна сумата от 2000 лв..

" Почти всеки с компютър употребява USB порт, само че какво значат буквите USB? ", го попита Билалов, а вариантите бяха:

" Универсална серийна шина ", " Уникален систематичен вход ", " Устройство за четене ", " Мултимедиен адаптер ".

Василев призна, че не е на " ти “ с компютрите и употребява жокер " Обади се на другар “, избирайки сина си Георги, който работи в IT сферата. Той обаче не съумя да му помогне в границите на 30-те секунди време, защото не съумя да чуе отговорите по телефона.

Василев реши да употребява още един жокер – " 50:50 “. Останаха първите два отговора, а Васил се спря на " А “, обосновавайки се, че е формиран от три думи. Това проработи и той стана собственик на втора сигурна сума.

Въпросът за 3000 лв. бе:

" Кое всред 1900 и 1920 година е публична дисциплинираност от олимпийските игри? "  – " Стреляне с прашка ", " Скачане на ластик ", " Дърпане на въже "  или " Патешко вървене ". Участникът употребява жокер " Помощ от публиката ", която му уточни дърпането на въже – отговор, към който и той се беше насочил.

Последва запитване за 5000 лв.: " Кой в никакъв случай не получава Нобеловата премия за мир? "  – " Махатма Ганди ", " Ясер Арафат ", " Нелсън Мандела "  или " Михаил Горбачов ". Още при прочитането на въпроса Василев се усмихна, показвайки, че знае отговора, а по-късно незабавно уточни " А ", което още веднъж беше вярно.

11-ят въпрос за 10 000 лв. бе следния: " В чест на кого връх Унден в Родопите получава своето име? “ – " Руски военачалник “, " Османски паша “, " Шведски посланик “ или " Немски фабрикант “. Пенсионираният шафнер призна, че самото име му подсказва, че това е шведски посланик, уточни този отговор и той се оказа правилен.

Така Василев стигна до въпрос за 20 000 лв.. " В каква област се употребява диаграмата на Херцшпрунг-Ръсел? "  – " Криминалистиката “, " Икономиката ", " Медицината "  или " Астрономията ". Тъй като няма жокери и не знае отговора, Василев се отхвърли.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР