Колоритен собственик на публичен дом и бивша телевизионна звезда, починал

...
Колоритен собственик на публичен дом и бивша телевизионна звезда, починал
Коментари Харесай

Мъртъв собственик на публични домове спечели изборите в Невада

Колоритен притежател на обществен дом и някогашна телевизионна звезда, умрял предишния месец, посмъртно завоюва място в законодателна власт в Невада, оповестява " Канал 3 ".

Може и към този момент да е мъртъв, само че Денис Хоф завоюва с 69,02% изборите против претендента на демократите Леся Романов с 30,98%  в 36-и регион на щата Невада. 

Ще бъдат изслушвани останалите републиканци за поста, с цел да заемат негово място. 

Хоф, на 72-годишна възраст, бе открит мъртъв в „ Ранчото на любовта “, един от неговите легално настоящи бордеи в град Кристъл, Невада, на 16 октомври, след празнуване за рождения му ден с присъединяване на порно звездата Рон Джеръми и други посетители. 

Вярва се, че е починал в съня си.

Ако Хоф бъде разгласен за победител в този регион, мястото му ще бъде оповестено за вакантно и трима комисари от трите общини на региона ще назначат негов заместител.

Хоф взе участие в телевизионното риалити на НВО " Cathous ", разказвайки за проститутките, работещи в едно от неговите заведения, като републиканец в жанр Доналд Тръмп. 

Авторът на " Изкуството на сводника ", неговата автобиография, Хоф назовава себе си " Тръмп от Пахрумп " град до Невада Сити, където има два други обществени дома. Негови бордеи работят законно в седем региона на Невада. 

Бившата звезда от Националната баскетболна асоциация Ламар Одъм преди време беше открит в безсъзнание в " Ранчото на любовта " след четиридневен престой. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР