КОЛОРАДО СПРИНГС, Колорадо (AP) — Собствениците на погребален дом в

...
КОЛОРАДО СПРИНГС, Колорадо (AP) — Собствениците на погребален дом в
Коментари Харесай

Собственици на погребален дом, обвинени в съхраняване на близо 200 разлагащи се тела, за да влязат в обвинение

КОЛОРАДО СПРИНГС, Колорадо (AP) — Собствениците на траурен дом в Колорадо, където близо 200 разлагащи се тела бяха открити предходната година в дребна постройка, цялостна с течности за разложение и рояци буболечки са подготвени да влязат в пледоариите си в четвъртък по наказателни обвинявания.

Джон и Кари Холфорд са упрекнати в корист с трупове, подправяне на смъртни актове и изпращане на подправена пепел на фамилии, които по-късно популяризират кремираните остатъци или ги държаха години наред, вярвайки, че принадлежат на обичаните им хора.

Смущаващите детайлности за случая накараха фамилиите да се хващат за отговори, техните скърбящи процеси се разрушиха след гибелта на синове, баби и родители. Някои споделиха, че не могат да се отърсят от мисълта по какъв начин би трябвало да са изглеждали телата на техните разлагащи се родственици.

Това е един от няколкото престъпни случая, които раздрусват погребалната промишленост в Колорадо. Погребален дом беше упрекнат в продажба на части от тела сред 201...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР