КОЛОРАДО СПРИНГС, Колорадо (AP) — Двама от най-добрите руски плувци

...
КОЛОРАДО СПРИНГС, Колорадо (AP) — Двама от най-добрите руски плувци
Коментари Харесай

Много от най-добрите руски спортисти бяха подложени на минимални тестове за наркотици през 2023 г. преди Олимпиадата в Париж догодина

КОЛОРАДО СПРИНГС, Колорадо (AP) — Двама от най-хубавите съветски плувци бяха тествани за опиати от антидопинговата организация на тяхната страна единствено два пъти всеки през 2023 година, част от по-голяма наклонност в страната, която прибавя спомагателен пласт неустановеност към решението на МОК да разреши на някои съветски спортисти да се състезават идната година на Олимпийските игри в Париж.

Руската антидопингова организация изброява на своя уеб страница броят на тестванията, които дава на обособени спортисти, следвайки най-хубавата процедура, която от дълго време е била настоявана да приспособява. Тя е провела към 10 500 теста през 2023 година - число, което МОК акцентира в меморандум, подписан от основни членове на олимпийското придвижване на среща на върха предходната седмица, който „ акцентира, че допинг контролът в Русия продължава “.

Сред тях проби, единствено по два бяха дадени на защитаващия първенеца на 100 и 200 метра тил Евгений Рилов и международния рекордьор на 50 метра тил Климент Колесников.

Другата претенд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР