Колонията във Владимировска област, където ще излежава присъдата си руският

...
Колонията във Владимировска област, където ще излежава присъдата си руският
Коментари Харесай

Повече за колонията, в която е Навални

Колонията във Владимировска област, където ще излежава присъдата си съветският опозиционер Алексей Навални се дефинира от локалното население като място със непоколебим режим от гл.т. спазването на дисциплината.

ИК-2 (бел. ред. както е известно мястото) се намира в границите на дребния град Покров, Владимировска област и единствено на няколко стотин километра от колонията са ситуирани първите къщи на градчето. От Москва до нея се стига за няколко часа път с кола. Тук присъдите си излежават „ пионерите “ – наказаните за първи път. Местните описват пред РИА Новости, че доста строго се следи за съблюдаване на дисциплината, в частност – изключено е на територията на пандиза да се употребява мобилен телефон. Задържаните могат да се обаждат без ограничаване чрез телефон против възнаграждение, само че мъчно се стига до потреблението на тази услуга.

„ Служителите в колонията изискват от пандизчиите да съблюдават дисциплината и категорично да следват устава. В противоположен случай, следват забележки, които могат да доведат до отвод на управляващите за предварително освобождение на арестувания “, описват локални.

Дисциплина се изисква и от публицистите, които да пристигнали да видят, къде през идващите години ще излежи присъдата си Алексей Навални. Колонията е стратегическа зона и може да бъде снимана минимум от 50 метра разстояние, а охранителните кули е най-добре изобщо да бъдат снимани. Забранено и самото доближаване до постройката с камера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР