Колона от автобуси и частни коли с над 500 души

...
Колона от автобуси и частни коли с над 500 души
Коментари Харесай

Над 500 души от Мариупол пристигнаха в град Запорожие, обяви Червеният кръст

Колона от рейсове и частни коли с над 500 души дойдоха в град Запорожие, откакто цивилните сами дс се измъкнали от обсадения Мариупол в югоизточна Украйна, съобщи Ройтерс.

Според публикувано през днешния ден известие на Червения кръст това е огромно облекчение за хората, които са изстрадали доста и в този момент са на несъмнено място. Но в Мариупол са останали още хиляди страдащи, които се нуждаят от филантропична помощ и евакуация, сподели Паскал Хунд, началник на делегацията на Червения кръст в Украйна.

Днес съветската авиация нанесе удари по Харков и Мариупол, заяви още Ройтерс. По данни на английското разузнаване в Мариупол, който е подложен на мощен напън от съветските сили от началото на тяхното навлизане в Украйна, филантропичната обстановка продължава да се утежнява. " Повечето от 160-те хиляди останали в града поданици нямат осветяване, връзки, медикаменти, отопление и вода. Руските сили отхвърлят доставката на филантропична помощ, евентуално с цел да накарат бранителите на града да се предадат, споделиха от английските секрети служби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР