Колоездачната надпревара Гладиатори на колела“ е уникално по рода си

...
Колоездачната надпревара Гладиатори на колела“ е уникално по рода си
Коментари Харесай

“Гладиатори на колела” представят красотата на България

Колоездачната конкуренция „ Гладиатори на колела “ е неповторимо по рода си събитие, което прекатурва визиите за спортно шоу. Необичайният бутиков веломаратон (до присъединяване се позволяват максимим 24 участника, бел.ред.) се организира в българската част на поречието на река Дунав, като трасето на участниците употребява 530 километров сектор от веломаршрута “Дунав Ултра ”.

По този метод в границите на единствено 40 часа, атлетите-велогладиатори минават през няколко десетки извънредно забавни и екзотични места и обекти от Видинско до гр. Силистра, в това число десетки антични обекти, руини, български села и градове по поречието на река Дунав. Идеята е неповторима освен за страната, а ползата към събитието от чужбина беше регистриран в края на това лято.

Същевременно през лятото на 2017 година уредниците на събитието " Диджитал Сова " и колоездачен клуб " Дунав Ултра " продуцираха снимането от земя и въздух на най-интересните моменти от това извънредно и внушително с мащабите си спортно представление. Специално за въздушните фотоси бяха наети професионалните водачи на дронове от различен нашумял план, обвързван с хубостите на страната – “България от високо ”. Общо 12 общини партнираха на уредниците, предлагайки логистична поддръжка.

Иновативният метод, мащабът и визията на продукцията при осъществяване на цялостната концепция на плана „ Гладиатори на колела “ прекатурва визиите за района на 180 градуса, като го показва като едно от най-интересните и атрактивни места освен в страната, а и на континента. " Facebook страницата на събитието към този момент се радва на възходяща известност в чужбина – на процедура повече от половината ни фейсбук почитатели към този момент са чужденци " – похвалиха се уредниците.

Инициативата популяризира поречието на река Дунав в България, представяйки го като атрактивна туристическа дестинация. Премиерата на късометражното видео, отдадено на „ Гладиатори на колела “ ще бъде по време на фестивала „ Дни на провокациите “ от 29.11 до 01.12.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР