Колоездач е с опасност за живота след сблъсък с тир

...
Колоездач е с опасност за живота след сблъсък с тир
Коментари Харесай

Колоездач е с опасност за живота след сблъсък с тир в Русе

Колоездач е с заплаха за живота след конфликт с тир в Русе. Катастрофата е станала на бул. " България ", оповестява БГНЕС. Спешна помощ е откарал 62-годишния мъж в болничното заведение с голям брой контузии и заплаха за живота.

Шофьорът на камиона също е в болница, защото е получил хипертонична рецесия незабавно след злополуката.

Заради случая, придвижването по интернационалното шосе от " Дунав мост " към вътрешността на страната бе затруднено. Причините за злополуката към момента се обясняват .

По първична информация велосипедистът се е движил по бул. " България " в посока към вилната зона. Тежкотоварният камион с великотърновска регистрация, който пътувал в същата посока, го е блъснал.

Не се изключва вероятността възрастният мъж, чието колело е било натоварено, да е навлязъл в платното на тира , а камионът да е ускорявал, откакто е минал около стационарната камера за скорост.

За четири месеца камерата на това място е засякла близо 33 000 нарушавания за превишена скорост , а през предходната година в този сектор има няколко жертви, разяснява гл. контрольор Михаил Манов, шеф бранш " Пътна полиция " - Русе.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР