Колкото за българските военни летци не е направено за никой

...
Колкото за българските военни летци не е направено за никой
Коментари Харесай

Бойко Борисов: За никого не е правено толкова, колкото за българските летци

Колкото за българските военни летци не е направено за никой различен, съобщи министър председателят Бойко Борисов в отговор на въпрос за обстановката в авиобаза " Граф Игнатиево ".

Вчера сутринта водачите от базата стопираха плануваните образователни полети, тъй като всеобщо са докладвали, че се усещат психически непригодни да летят заради рисково малко полети и действителна заплаха от произшествия.

Нашите държавни управления до момента са плащали по стотици милиони евро за българските летци и напълно малко за сухопътните сили, моряци и други, посочи още Борисов. Той изрази вяра, че за създалата се обстановка няма външна интервенция.

„ В последните години в нашето ръководство на българските военни летци са дадени стотици милиони. Осигурени са им най-скъпите и най-модерни самолети вид „ Спартан”, най-скъпите и създадени само за България „ Пантер”-и, най-скъпите и съвременни хеликоптери „ Кугър”, сподели министър председателят.

Вчера военният министър Красимир Каракачанов сподели, че счита, че някой изкуствено основава напрежение в авиобаза „ Граф Игнатиево”.

Борисов заяви, че е приказвал с Каракачанов, който му споделил, че нещата са решени.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР