Колкото съм джендър, толкова съм кандидат на Румен Радев. Това

...
Колкото съм джендър, толкова съм кандидат на Румен Радев. Това
Коментари Харесай

Зарков: Колкото съм джендър, толкова съм кандидат на Радев

Колкото съм джендър, толкоз съм претендент на Румен Радев. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ социалистът Крум Зарков във връзка спекулациите, че зад неговата кандидатура за ръководител на Българска социалистическа партия стои президентът Радев.

Той изясни, че се кандидатира за поста, тъй като последните парламентарни избори са посочили, че е нужна смяна в партията. Привърженик е на директния избор на водач на Българска социалистическа партия от всички членове на групировката.

Зарков посочи, че не е последовател на Истанбулската спогодба, а счита, че партията се крие зад казуса с конвенецията, с цел да не се изправи пред по-сериозните.

„ Струва ми се, че достоверна лява партията, каквато би трябвало да бъде Българска социалистическа партия, има доста по-важни проблеми, с които да се заеме в една страна, раздирана от бедност… Т. нар джендър фикс идея, в която се бориш против измислени врагове, с цел да не се изправиш против същинските, които са бедността, неравенствата и корупцията, играеше години наред ролята на димка “, разяснява социалистът.

Той разгласи, че няма информация какво ще е разпределението на министерските кресла сред договарящите за съдружно ръководство партии – „ Продължаваме промяната “, Българска социалистическа партия, „ Имат подобен народ “ и „ Демократична България “.

„ Не бива всяко министерства да става феодално притежание на някоя партия, би трябвало де има по-качествен метод “, счита Зарков.

Гледайте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР