Колкото повече навлизаме в най-горещия летен и отпускарски период, толкова

...
Колкото повече навлизаме в най-горещия летен и отпускарски период, толкова
Коментари Харесай

Колко секси са сестрите Кардашиян по бански

Колкото повече навлизаме в най-горещия летен и отпускарски интервал, толкоз повече звезди виждаме да предизвикат с игривите си фотоси по бански. И не е като сестрите Кардашиян да го вършат за първи път този сезон, само че в този момент още веднъж са на екзотична отмора и още веднъж демонстрират секси загорели тела на плажа.
 Ким Кардашиян, Allure, признанието ѝ за корекциите, които е правила по лицето си и коя част от тялото си ненавижда
Какво ненавижда в тялото си Ким Кардашиян

И какви корекции е правила (и не е) по лицето си

Цялото семейство сега кара лятна почивка на островите Търкс и Кайкос по случай 38-ия рожден ден на Клои Кардашиян. А тя по всичко проличава, че е щастлива и удовлетворена на празника си.

На фотосите, които е качила в Instagram профила си, виждаме по какъв начин прекарва времето си най-вече забавлявайки се на плажа, във водата, както и излегната да събира загар на борда на дребна яхта.

Сестрите Кардашиян се любуват и на летни коктейли. Междувременно играят и с децата си до момента в който са в океана, като за тях несъмнено, алкохолни питиета няма.

И освен че плажните занимания наподобяват повече от приятни, а и Ким и Клои се възползват и да показват какъв брой предизвикателно могат да наподобяват по бански.

 Никол Кидман, Ким Кардашиян, Balenciaga и слънчевите очила на марката, стават все по-популярни измежду звездите
Слънчевите очила, на които и звездите не могат да устоят

Когато и Никол Кидман изкопира Ким Кардашиян

Виждаме най-вече Клои да театралничи в цялостен бански, както и в половин бански, а на една от фотосите е застанала до сестра си Ким, с която наподобяват дори като близначки. Носят идентични бански в черно, а сега и двете са русокоски, боядисани с съвсем еднакъв платинено рус звук.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР