Колкото повече напредват епизодите на най-романтичното риалити Ергенът“, толкова падат

...
Колкото повече напредват епизодите на най-романтичното риалити Ергенът“, толкова падат
Коментари Харесай

Пълен хаос в Ергенът, обратите са един след друг, а поведението на Валерия се променя коренно

Колкото повече напредват епизодите на най-романтичното риалити " Ергенът “, толкоз падат и задръжките на участничките. Все повече от тях демонстрират същността си, към което ги бута конкуренцията с останалите.

Дори девойки, до неотдавна считани за скромни, започнаха да вадят същинската си същина на повърхността.

Голяма смяна феновете видяха най-много у Валерия. Доскоро скромна и тиха, в този момент пое основната роля в свадите. И тя се включи в групичката, оплюваща най-много Пламена и Мони.

Ти ли ще ми обясняваш за хубост и поддръжка, обръща се към екзотичната танцьорка. Я се осъзнай!

Пазиш се, само че през днешния ден се отпусна, не й остана длъжна Мони.

Големите драми не подминават и някои от останалите по-напористи дами. Изглеждат влюбени в Евгени секретарката Милица и каратистката Айлин. И двете мъчително ревностно претърпяват неговите срещи с останалите и вниманието, което им обръща.

Те ще се изядат с парцалите, разясниха страничните наблюдателки Елисавет и Габи.

Валерия се трансформира в основно настоящо лице.



Валерия стартира да ми става по-отблъскваща дори от Габриела. Габриела си я знаем, че дори от време на време пуска майтапи + че разяснява доста тъкмо. Докато тази сякаш добричка, възпитана и т.н, а с всеки епизод стартира да става все по-злобна и непоносима + голямо самочувствие.

Много е досадна и отегчителна да я слушаме по какъв начин приказва единствено за кучета. Тая ще обича и почита повече кучето си, в сравнение с мъжът и децата си, това е болест!

Зад миловидната физиономия на Валерия се крие едно злобно дребосъче! Дано да бъркам само че ще си покаже в идващите епизоди.

Да я маха тая Валерия… Не мога да я гледам… Харесвах я първоначално, до момента в който не видях в какво се трансформира. Нямам думи.

От Габи и Елисавета чаках дивотия, тя си им е вродена, ОБАЧЕ тия двете Валерия и Айлин грубо ме разочароваха. А първоначално ги харесвах… Начинът по който Айлин се врътна и обърна тил, откакто Евгени й даде розата беше доста индикативен и на ергенинО никак не му се понрави, в случай че забелязахте… Само наведе глава… Кухи, лимитирани, изкуствени лицемерки, с високо самочувствие…

Както са тръгнали нещата в имението, най-вероятно още веднъж ще се стигне до ръкопашен пердах, доста войнствени и невъздържани дами има измежду участничките.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР