Колкото по-малко се рови, толкова по-лесно се живее. Пас съм

...
Колкото по-малко се рови, толкова по-лесно се живее. Пас съм
Коментари Харесай

Жената на Боян Петров се носи на крилете на любовта! Влюбена е във Весо Овчаров

„ Колкото по-малко се рови, толкоз по-лесно се живее. Пас съм по въпроса, който ми задавате за персоналния ми живот. Не желая да приказвам на тази тематика. ”

С тези думи красивата брачна половинка на починалия планинар Боян Петров Радослава Ненова , нито удостовери, нито отхвърли, че е дружно със международния рекордьор по парапланеризъм Весо Овчаров . За Ради, както я назовават приятелите, постоянно преди всичко в живота, след кончината на Боян Петров, е синът им Явор.

След това са благотворителните дела, на които се е посветила и работата й в болница. Четири години след загубата на обичания й мъж, красивата русенка продължава да живее без брак. Смелото й женско сърце, което не познава боязън, я свързва с приятеля й Весо Овчаров . 39-годишният парапланерист се трансформира в третия човек в света, минал границата от 500 километра с един полет. В последния вероятен ден „ българският Супермен “ минава 530 километра в границите на 10 часа, летейки през три щата. Весо Овчаров е наследник на акад. Владимир Овчаров, прочут професор по анатомия, хистология и цитология.

„ Синът му Васо е луда глава “, не познава страха и не признава гравитацията. Именно това ги свързва с Ради Ненова. Тя също като него е странник и фен на природата, а мрежата постоянно издава двамата, че са на едно и също място посредством общи техни „ тагвания “. Близките им от дълго време виждат, че са дружно, само че двамата по този начин и не удостоверяват публично.

И двамата обичат хубостта на природата „ от високо “. Весо е безапелационен, че с цел да полетиш, би трябвало да се изкачиш на високо и добре снабден, а Ради припомня, базирайки се на опита си, че „ ниска планина няма “.

Весо Овчаров е българинът, който сложи международен връх по акропарапланеризъм, (изпълнение на тъкмо избрани маневри) превъртайки се през своето крило цели 613 пъти.

Той е живото доказателство, че за фантазиите няма граници. Ради също не му отстъпва по екстремност. Младата жена към този момент две години работи като доброволец в коронавирус поделение в Александровска болница. За нея отмалялост няма отмалялост няма въпреки COVID-19 да има „ толкоз доста лица “. „ Това са уплашени те родственици, това е лицето  на докторите, пациентите, които не знаят какво се случва с тях “, споделя в изявление дамата на Боян Петров.

„ Боян би желал да го запомним с достижения му като състезател, планинар, супермен. Аз, несъмнено, съм виждала в него нещо друго. Хората имат потребност някой да им демонстрира, че животът не е неприятен все пак. Той може да живее в сърцето ми и аз да не преставам напред. Едното не пречи на другото “, споделя Радослава в едно от интервютата си по малкия екран, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР