Колкото по-добре МВР и всички институции си свършат работата, толкова

...
Колкото по-добре МВР и всички институции си свършат работата, толкова
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Не трябва да позволим на хаоса и аматьорщината от държавата да се пренесат в София

Колкото по-добре Министерство на вътрешните работи и всички институции си свършат работата, толкоз ще са по-честни ще са изборите. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз кандидатът за общински консултант на София от - Георги Георгиев.

Той уточни, че главен приоритет на партията е продължаването на строителството на метрото, както и продължаването на значимите инфраструктурни планове.

Само тази година сме съумели да възобновим три пъти повече тротоари, съобщи Георгиев.

Притеснен съм, тъй като претендентът на Политическа партия сподели, че парите за метрото не са спрени. Това просто не е правилно. Добре е от Политическа партия да са наясно с обстоятелствата. В бюджета на София има дупка от 40 млн. лв. поради градския превоз, която се получи поради рецесията с ковид. По времето на държавното управление на Политическа партия градският превоз на София не беше подсилен по никакъв метод. Терзиев споделя, че парите ще бъдат ориентирани към зелена стопанска система, т.е. към доближени компании, разяснява кандидатът за общински консултант на София от -.

Разбирам, че метрото няма да е приоритет. Това е извънредно притеснително. Никой в София не желае вместо метро парите да бъдат насочвани към доближени компании, добави Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска.

Позицията на Политическа партия е да не се насочват пари за инфраструктурни планове. Софиянци помнят наказателната акция на кабинета " Петков " против София. Надявам се това да не се трансформира в углавен кметски мандат и софиянци да сложат завършек на това безумство, акцентира Георгиев.

Кабинетът на Политическа партия не даде и един лев за детски градини. Те имаха цялата власт и наказваха София. Хората имат потребност от тротоари, от детски градини, от метро. Има потребност в общината и общинския съвет да са хора, които ги е грижа, като господин Хекимян, означи кандидатът за общински консултант на София от -.

Не би трябвало да позволим на хаоса и аматьорщината от страната да се пренесат в София. В общината няма място за общи приказки, ние имаме съответни решения, сподели още Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР