Колкото по-бързо се формират духовните ни молекули, толкова по-рано те

...
Колкото по-бързо се формират духовните ни молекули, толкова по-рано те
Коментари Харесай

10 признака, че имате хармония между физическото и емоционално здраве

Колкото по-бързо се образуват духовните ни „ молекули ”, толкоз по-рано те стартират да внасят своя принос във вибрациите на душата

SONY DSC

Човек става по-гъвкав в връзките си с другите хора. Това способства за ускореното попълване на вътрешното енергийно равнище.

Но в случай че живеем под непрекъснатото влияние на неподходящи условия и мощен стрес, това ще понижава честотата на вибрациите на душата ни. И колкото те са по-ниски, толкоз по-трудно е да разберем и обикнем хората към нас. Но по какъв начин да разберем дали душата ни вибрира на висока периодичност? Ето някои признаци.

  • Постоянно удивление от живота.

Колкото на по-високо равнище са вибрациите на душата ви, толкоз по-възхитителен, мотивиращ и деятелен ви се коства животът. Сънят ви става по-дълбок и релаксиращ. Сутрин се събуждате изпълнени с сила и подготвени да се справите с всичко, което срещнете по пътя си.

  • По-здрави сте отпреди.

По-високата периодичност на душевни трептения е потребна освен за духовното, само че и за физическото здраве. Новопридобитата продуктивност и позитивният взор към света оказват помощ да се почувстваме доста по-способни и мощни. Имунната система работи като часовник и в случай че се разболеем, оздравяваме доста по-бързо.

По-пълнокръвно възприемаме заобикалящия ни свят, което дружно с ускорената реакция оказва помощ да избегнем контузиите и в точния момент да обърнем внимание на евентуални здравословни проблеми.

  • Чувствате се по-способни.

Високата периодичност на вибрациите на душата ви изпълва с невероятна сила и централизация. Това ви кара да се чувствате доста по-добре, и способства за реализиране на задачите. Проблемите, които са ви се коствали непреодолими, към този момент не са затруднение за вас.

  • Общуването е доста по-ясно и ефикасно.

Повишената периодичност на душевни трептения надвишава тази на обкръжението ви и ви е доста по-лесно да изразите мнението си и да визиите гледната си точка.

  • Финансова непоклатимост и самонадеяност.

Когато сте способни да поддържате висока периодичност на вибрациите на душата, с времето автоматически се избавяте от неприятните и неефективни шаблони на държание. Това, на собствен ред, ви оказва помощ да вземате по-отговорни и рационални финансови решения. Вселената цени напъните ви и ви възнаграждава.

  • Взаимодействието ви със заобикалящия свят е доста по-приятно.

Незначителни отрицателни събития или обстановки към този момент не могат да скапват настроението ви както преди. Вие безусловно излъчвате позитив и схващане. Затова не се учудвайте, че хората реагират по съответния метод на това.

  • Интуицията ви е по-бърза.

Започвате да действате в известна степен интуитивно. Понякога ви се коства, че сте способни да виждате бъдещето. Подсказките на интуицията безусловно изхвърлят от съзнанието ви ненужните и непродуктивни мисли. Очите на вашата душа гледат напред доста по-ясно отпреди, а вътрешният ви глас непроменяемо ви насочва по верния път.

  • Не се съпротивлявате на потока, а плувате дружно с него.

Научили сте се да получавате наслаждение от всекидневния живот, като просто го живеете, а не се пробвате да измененията невъзможното.

  • Струва ви се, че времето се е ускорило.

По-високата периодичност на вибрациите въздейства на усещането за време. Струва ви се, че то се е ускорило, само че сте в положение да възприемете всеки негов миг и да му се насладите. Това по-ясно и бързо усещане на заобикалящия ви свят ви оказва помощ да мислите за времето като за непрестанен поток, сливайки неговите моменти в едно.

  • Изглеждате отлично.

Поради това, че сте преизпълнени с кипяща сила и безусловно се къпете в любовта и уважението на близките, вие изглеждате доста, доста добре. На хората им се коства, че светите с някаква вътрешна светлина.

Каквото и да облечете, го носите с невероятна убеденост. И даже в спортен екип изглеждате по-добре от доста други в безценен вечерен тоалет.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР