Колкото и здраво да сте се веселили предната вечер, ако

...
Колкото и здраво да сте се веселили предната вечер, ако
Коментари Харесай

Как се изтрезнява най-бързо?

Колкото и крепко да сте се веселили предната вечер, в случай че сте прекалили с купона и алкохола, а единствено след часове би трябвало да сте в офиса, то имате сериозен проблем

Има десетки препоръки по какъв начин да се справите с махмурлука, само че доста по-трудно ще намерите информация по какъв начин да изтрезнеете на бърза ръка, написа

Забравете за всички препоръки и всички старешки способи за скорострелно изтрезняване, тъй като в по-голямата си част те са неефективни. И не се тъпчете с самун и други храни, тъй като алкохолът от дълго време е напуснал храносмилателната ви система и сега гори във вените ви.

Вместо самун, изяжте няколко плода с високо наличие на фруктоза. По-високото наличие на фруктоза и естествена захар ще оказват помощ на организма ви да метаболизира алкохола по-бързо, по тази причина е добра концепция да се запасите с повече бонбони и безалкохолни питиета със захар (знаем, че са нездравословни, само че прекаляването с алкохола също е нездравословно).

Класическа българска рецепта против махмурлук е шкембе чорбата, хапнете си едно и ще сте бодри като калинки.

Едва ли се чувствате във форма с половин бутилка уиски в корема, само че леките извършения, като тичане, скачане или просто бърз ход ще накарат кръвта ви да циркулира по-бързо. Но в случай че се почувствате ненадейно изнемощял, би трябвало да прекратите физическите извършения незабавно, тъй като прекомерно пияните имат затруднена моторна функционалност.

Добре е да поемате по 1 ч.ч. вода на всеки кръговиден час, с цел да останете хидратиран. По същата причина може да изпиете едно кафе, само че единствено едно, с цел да ви разсъни малко. Вземете леден или хладък душ, с цел да се ободрите.

Като последна мярка може да замените водата с прясно изстискан сок от грейпфрут или микс от портокал и лимон. Хем няма да миришете толкоз мощно на алкохол, хем съдържащите се в него антиоксиданти ще подтикват работата на черния ви дроб. Ако и това не помогне може би е по-добре просто да си останете през днешния ден у дома.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР