Колкото и странно да ни се струва, тази година конзолата

...
Колкото и странно да ни се струва, тази година конзолата
Коментари Харесай

Кога можем да очакваме PS5 Slim

Колкото и необичайно да ни се коства, тази година конзолата PlayStation 5 ще навърши цели три години, а от Sony към момента не са оповестили публично актуализирана нейна версия.
 DualSense Edge, Playstation 5 и всичко за новия контролер
Колко по-добър е новият контролер за PlayStation 5

Сериозни подобрения

От известно време обаче се приказва за нов вид на PS5 със заменяем Blu-Ray модул и по-компактен дизайн, който би приел обичайното Slim название. 

Според слуховете тази обновена версия би трябвало да дебютира по-късно още през актуалната година, а неотдавна публикация за PS5 Slim даже бе видяна в австралийски магазин за електроника на име The Good Guys. 
 Снимка 612383

В обявата се твърди, че новият PS5 ще включва по-тънък външен тип, поглъщащи HDR визуализации и живи цветове за игри и стрийминг на филми и сериали, само че въпросната обява е по-скоро преждевременна или напряко лъжлива. 

Въпреки това съгласно GizChina PS5 Slim фактически е част от проектите на японската компания и може да бъде показан още през месец юни. 

Излизането му на пазара се чака да се случи в месеците по-късно, като бихме заложили на интервала преди или към Коледа. 
 Sony PlayStation 6, Call of Duty, Microsoft и по кое време ще излезе новата подпора
Кога ще излезе PlayStation 6

Но за какво не трябва да се радваме

Със сигурност Slim версията ще е по-евтина от истинския PS5, който към момента се продава за много над 1000 лева в България, само че към този момент е прекомерно рано да знаем каква ще е точната цена на идната версия. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР