Колкото и силно да обичаш един мъж, толкова по-силно можеш

...
Колкото и силно да обичаш един мъж, толкова по-силно можеш
Коментари Харесай

Кризата е голяма: Деян Донков заведе синовете си на море, без Радина! (тя не може да го понася - ВИЖ ТУК)

Колкото и мощно да обичаш един мъж, толкоз по-силно можеш да го намразиш. Стига той да ти даде задоволително мотиви за това. Е, Деян Донков даде на Радина Кърджилова премного, даже в пъти повече от търпимото. И възприятията й се прекатурнаха на 180 градуса.

Мнозина не желаеха да повярват на новината, че двамата са се разделили дефинитивно при все, че имат двама сина и се обичаха толкоз години, само че това е реалност. А следващото доказателство е, че Донков отпътува на море с децата си, само че без Радина.

Кърджилова, която не се откъсва от синовете си Христо и Йоан, дотам не може да гледа татко им, че ги остави да вървят тримата. Така децата ще могат да се забавляват и да са щастливи, без да гледат и слушат свадите на родителите си, разкриха и близки до актрисата.

" Това е следващата невярност на Деян. Не първата, не втората, следващата. За толкоз години тя към този момент не може да ги изброи, а и не желае. В един миг просто отхвърли да се бори, да има вяра, че ще го промени и да се надява, че ще оцени любовта й и жертвите, които е правила за него. Всъщност тя към този момент не го обича ", разясняват източниците.

Донков и хлапетата са на къмпинг на Южното Черноморие, където артистът ги тъпче до насита с кебапчета и цаца.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР