Колкото и опит да имаме, колкото и да сме преживели,

...
Колкото и опит да имаме, колкото и да сме преживели,
Коментари Харесай

10 съвета на Петър Дънов за любовта

Колкото и опит да имаме, колкото и да сме претърпели, любовта си остава едно от най-трудните неща за разгадаване. Тези 10 съвета на Петър Дънов ще ви оказват помощ да съумеете най-малко мъничко да вникнете в същността й:

1. Да обичаш тези, които те обичат, това всеки може. То е човешко. А да си благосклонен към тези, които не са ситуирани към теб, то е божествено.

2. Да обичаш индивида, това значи, в никакъв случай да не прекъсваш възприятията си към него. Едно възприятие е мощно, до момента в който е цяло.

3. Със мусене, с съмнение и подозрение любовта не се намира.

4. Ако никого не обичате, вие не можете да учите. Вие би трябвало да обичате най-малко едно живо създание, за което да учите.

5. Човек може да те обича, до момента в който му даваш независимост.

6. Ако някой не обръща внимание на твоята обич, това нищо не значи. Ще пристигна ден, когато той ще реши това, което си му дал, и на любовта ти ще отговори с обич. Той ще заплати с рента за това, което е получил от тебе. Човек може да губи на всички места и във всичко, само че не и в любовта.

7. Ако страдате от това, че някой не ви обича, че е изменил любовта си към вас, би трябвало да знаете, че той в никакъв случай не ви е обичал.

8. Когато обичаш някого, ти не можеш да живееш без него. Това е любов, това е вътрешният смисъл на обичта. Ако мислиш, че и без него можеш, ти не го обичаш.

9. Мисли за този миг, в който любовта ти се усмихва. Ако мислиш за бъдещето – ще страдаш.

10. Искате ли да бъдете щастливи в любовта си, дръжте едно честно разстояние сред вас и обичания ви. Скъсите ли това разстояние, ще изгубите любовта си.
 10 съвета на Петър Дънов за любовта
Колкото и опит да имаме, колкото и да сме претърпели, любовта си остава едно от най-трудните неща за разгадаване. Тези 10 съвета на Петър Дънов ще...
 ТЕСТ: Подкрепяш ли Кирил Петков, в случай, че наруши Конституцията?
След като един път към този момент питахме в тест - дали ставаш за Копипетър Илиев, в този момент прилагаме нов въпросник за напористи и лунатични персонажи във връзка...
 Хитри способи да намалите разхода на гориво на колата ви
Зимата идва и цените на бензина и дизела по целия свят се повишават. Някои го преглеждат като рецесия поради международните цени на силата, до момента в който...
 www.expert.bg  Хитри трикове, с които колата ви ще харчи по-малко гориво  Смяна на времето: Докога ще местим стрелките?  Няма да има локдаун и наложително имунизиране в Гърция  Ще желаят ли зелен документ в зимните курорти?  www.iwoman.bg  Любовно благопожелание за 31 октомври съгласно зодията  Късметче за всяка зодия за 31 октомври  Хороскоп за през днешния ден, 31 октомври  Ако желаете да привлечете шанс и триумф към себе си, направете това!  https://www.sportlive.bg  Нов треньор, същите резултати: Барселона не победи опашкар на  Хари Реднап: Тотнъм трябваше да продаде Хари Кейн  Илиан Илиев: С Мъри Левски демонстрира друго лице  Манчестър Юнайтед надигна глава с класика над Тотнъм във Висшата лига, Роналдо с красиви гол и асистенция Световна горделивост: Атлетите ни със синдром...
Българският тим за спортисти със синдром на Даун се отличи с 3 сребърни медала...

Заедно можем
10 съвета на Петър Дънов за любовта... КЪСМЕТЧЕ за 30 октомври съгласно зодията... Знаете ли за какво сменяме времето?... Дневен любовен хороскоп за през днешния ден, 31 ОКТОМВРИ... Това са ранните признаци на инсулт...


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР