Колкото и невероятно да звучи, Дара се задоми. Певицата живее

...
Колкото и невероятно да звучи, Дара се задоми. Певицата живее
Коментари Харесай

Дара заживя под един покрив с Ервин

Колкото и необикновено да звучи, Дара се задоми. Певицата живее на фамилни начала с приятеля си Ервин Иванов към този момент повече от година, а неотдавна връзките им се задълбочили още повече – двойката си купили апартамент, на който към днешна дата вършат ремонт.

 

Любопитна детайлност е, че съжителството им протича в цялостна естетика, без нито една кавга досега, даже и безобидна да типични битовизми, които неизбежно изникват. Двойката се допълват във всяко едно отношение, в това число и в домашните отговорности.

Дара твърди, че не е имала никакви подозрения дали желае да заживее под един покрив с Ервин. Нямала и съмнения, когато наскоро се появила концепцията да си купят общо жилище. Така и не излиза наяве обаче, в случай че са си поделили инвестицията, дали певицата и Ервин, който е лекар по фармакология, са уредили имотните си искания при възможна разлъка. По всяка възможност все още нито един от двамата не позволява опция за раздяла, въпреки към този момент да не се е чуло и да приготвят женитба.

 

Дара обаче не крие, че е бясно влюбена в Ервин и не пропуща да го похвали по изявленията какъв брой прелестен, балансиран, упорит, интелигентен и сантиментален е той.

Тя на собствен ред също му прави изненади, посредством които засвидетелства любовта си, само че за разлика от него, емоционалността й е на много високо равнище и постоянно се пали за дреболии. Или най-малко до неотдавна било по този начин, защото около него, тя е доста по-спокойна.

 

Двойката са в синхрон даже в работохолизма си. Фокусът на Дара продължава да е върху кариерата й и работи интензивно върху нови части, а и Ервин не й отстъпва по претовареност с развиването на научна активност. Припомняме, че е защитил дисертация върху създаването на новаторски лекарстводоставящи системи с чисти канабиноиди и екстракти от канабис.

 

Говори по тази тематика на разнообразни събития в международен мащаб, а Дара постоянно пътува с него, съчетавайки работата с времето, прекарано дружно. Макар голямата им ангажираност, влюбените постоянно намират опция да споделят страстите си около някое ново занимание като да вземем за пример каране на сноуборди преди няколко дни.

 

Няма да е изненада, в случай че в скоро време се чуе, че двамата са в очакване на първата си рожба.

Инфо: Уикенд

Тагове: Дара певица Ервин Иванов двойка общо жилище имот
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР