Колкото и невероятно да ви звучи Кристиан Талев, както е

...
Колкото и невероятно да ви звучи Кристиан Талев, както е
Коментари Харесай

Резил: Криско пее на празна зала във Варна, отменят останалите му концерти с страната заради липса на интерес

Колкото и необикновено да ви звучи Кристиан Талев, както е същинското име на изпълнителя, сякаш е една от най-актуалните модерни звезди на родната музикална сцена, пък в това време не може да събере повече от 300 души на присъединяване.

Поредно удостоверение за тези думи е присъединяване на Криско оня ден в Летния спектакъл на Варна, където изпълнителят бра страховит позор, откакто не може да събере повече от 300 души.

Оказа се, че поради него цялата колегия се подиграва и на диригента Левон Манукян, който е музикален продуцент на концерта. Защото разправял на всички места, че това ще бъде най-успешния план, нещо невиждано и не правено досега.

Запознати настояват, че на всичкото от горната страна Манукян бил и с доста високо самочувствие, което в допълнение нажежило ироничните мнения по негов адрес. В обществените мрежи ври и кипи по негов адрес, а подигравките са от солени по-солени.

" Този човек унищожава музикалния бизнес в България! Проектите му са на извънредно ниско равнище и бутани на гърба на разнообразни филхармонии, единствено и единствено с цел да получава субсидии от страната! Към тях няма никакъв интерес! ", се споделя единствено в един от тежките мнения по негов адрес.

На цялостен майтап е и самият Криско, който е хем е доста сполучлив музикален продуцент, хем се води за оборотен реализатор, хем гостува в разнообразни хитови формати, в някои от които даже журира, а в действителност действителността се оказва много по-различна..!

Изглежда, че посоченият за една от най-големите звезди на българската хип-хоп музика сега няма съвсем никакви фенове или най-малко не такива, които да посещават постоянно концертите му.

Отменени са концертите на Криско в Бургас, в Пловдив и в Добрич, а уредниците от разградската филхармония трескаво се пробват да заместят резервираните дати с представления, единствено и единствено да спасят ситуацията и да не заплащат капарото, което към този момент са превели преди месеци за залите.

Директорът на разградската филхармония Тодор Мадолев е извънредно обезпокоен от по този начин развилата се обстановка към анулираните концерти на Криско, също така е мощно засегнат и от подправеното пеене на хип-хоп звездата, прибавят още близки до него.

И до момента в който Криско бере позор от град в град, негови сътрудници от сякаш по-старата генерация, освен че пълнят залите с билети, само че и постоянно биват викани по 2-3 пъти на бис.

Съвсем скоро своя театър на международно равнище и с напълно живо пеене сервираха дует " Ритон " пред претъпкана зала 1 на НДК.

Летните театри в огромните български градове постоянно пълнят с турнетата " Вечните песни на България " и " Златните български шлагери на всички времена ", проведени от " БГ Мюзик Къмпани ", в които вземат участие имена като това на Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Роси Кирилова, Петя Буюклиева, " Сигнал ", Христо Кидиков, " Трамвай № 5 " и доста други, написа show.blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР