Колкото и модерно да е да казваме Аз не гледам

...
Колкото и модерно да е да казваме Аз не гледам
Коментари Харесай

Тази компания ще ви даде безплатно топ телевизор... но има уловка

Колкото и съвременно да е да споделяме " Аз не виждам телевизия ", явно е, че думите и делата се разминават съществено - тв приемникът обичайно е в челната тройка на електроуредите, чиито покупки финансират кредитните компании по света и у нас. Гигантският екран е неизменима част от всеки хол. Проблемът е, че сходен тв приемник с висока резолюция и смарт функционалности коства доста.

Или пък не коства никакви пари - в случай че употребявате услугите на стартъпа Telly. Компанията ще раздаде гратис 500 000 устройства на своите консуматори, само че с ангажимента, че те ще демонстрират реклами от самото начало. А и надалеч освен това...

Детайли : Моделът, който Telly предлага, е 55-инчов и е с 4K HDR екран. Поддържат се видео диалози с вградена камера и саундбар и разнообразни смарт функционалности, измежду които е и гласов помощник с изкуствен интелект. На разположение при старта ще са и 40 игри, както и фитнес стратегии, при които осъществяването на упражненията от потребителя ще се следи със датчици.
 Реклами против по-ниска такса за мобилни услуги? AT&T залага на това
Реклами против по-ниска такса за мобилни услуги? AT&T залага на това

Идва и версия на HBO Max с по-ниска такса, само че с реклами

Допълнително Android TV устройство ще разрешава интеграция с главните платформи за мултимедийно наличие.

Според компанията цената на всеки тв приемник е към 1000 $, като бизнес моделът на компанията е рекламодателите да заплащат за това тяхно наличие да се демонстрира на по-малкия спомагателен екран, който е под главния.

В прав текст : " Това е най-сложният тв приемник, създаван в миналото. Потребителите в никакъв случай няма да гледат на ТВ приемниците по същия метод, откакто Telly трансформира тв приемника от екран на стената в най-мощното и потребно устройство в семейството ", не пести суперлативи за продукта си съоснователят на компанията Иля Позин.
 Снимка 618603
Източник:

От друга страна : " Много хубаво не е на хубаво ", е споделил народът не тъкмо по отношение на финансирания посредством реклами хардуер, само че в тази ситуация тази мъдрост е изцяло на място.
 Гугъл събирали нелегално персонални данни на деца, с цел да им изпращат реклами
Гугъл събирали нелегално персонални данни на деца, с цел да им изпращат реклами

Това се е случвало посредством приложения, избрани като " утвърдени от учителите "

Ако изберете Telly, ще би трябвало да се съгласите на, съгласно която ще давате информация за това какво гледате, къде се намирате, какви имена, имейл адреси и телефонни номера въвеждате, само че също по този начин и любопитни данни като т.нар " културни идентификатори " като обичаните ви тимове, какви са обичаните ви физически интензивности, каква е половата ви ориентировка и какъв полов живот водите, а също и дали сте, да вземем за пример, екологичен деятел, показва TechCrunch в собствен материал.

Част от тези категории изчезнаха след публикуването на публикацията на онлайн изданието.
 Европа приготвя удар в сърцето на софтуерните колоси - рекламите, които ни наблюдават
Европа приготвя удар в сърцето на софтуерните колоси - рекламите, които ни наблюдават

Брюксел желае да постави завършек на съмнителната процедура. Но остава въпросът каква е алтернативата

В страни, в които няма строго законодателство по линия на персоналните данни като GDPR, този тип информация се купува и продава " на едро ", в това число на държавни структури както за секване на имами, по този начин и за следене на участници в митинги.

Още нещо : Проблемите на Telly станаха още по-големи, откакто стана ясно, че в политиката за дискретност на уеб страницата на компанията са останали мнения от вътрешния развой на утвърждение на текста. Там се показва, че при разкриване на данни на малолетни деца, платформата незабавно ще ги трие. Следва обаче коментар: " Не съм сигурен, че това е тъкмо. Трябва ли да споделяме, че ще изтрием информацията или има различен метод? ".
 Рекламите във Фейсбук стават на цялостен екран
Рекламите във Фейсбук стават на цялостен екран

Социалната мрежа пусна интерактивните мобилни реклами Canvas

Според екипа на компанията в тази ситуация коментарът е изваден от подтекст, тъй като съгласно програмистите по този начин или другояче няма по какъв начин лице а под 13 години да се записва в Telly. Тихомълком версията на текста беше заменена.

Какво следва : По всичко наподобява, че Telly най-малко на този стадий ще предлага услугите си единствено в Съединени американски щати - или най-малко е малко евентуално дори да се опита да стъпи в Европейски Съюз. Така на Стария континент ще продължи да е допустимо да се каже както " Аз не виждам телевизия ", по този начин и " Телевизорът не гледа мен " - и най-малко второто да бъде правилно.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР