Колкото и красива, и силна да е една любов, тя

...
Колкото и красива, и силна да е една любов, тя
Коментари Харесай

Да смениш лицето на жена си с куче: Ето как и защо се развежда Силвестър Сталоун

Колкото и красива, и мощна да е една обич, тя все в миналото завършва. В приказките с благополучен край това се случва, когато гибелта раздели двама души, а в Холивуд раздялата постоянно настава доста по-рано. Най-пресният образец за това са Силвестър Сталоун и брачната половинка му Дженифър Флавин, които сложиха завършек на 25-годишната си любовна история. 

Инициативата пристигнала не от самия холивудски артист, а от половинката му, която го упреква в укриване на фамилните средства и активи. Флавин е подала молба за бракоразвод, като преди този момент имаше няколко индикации, че следва тежка разлъка и свадите към този момент са неизменима част от дните на семейство Сталоун. В началото на месеца красивата брачна половинка на артиста даде ясно да се разбере, че той към този момент не е значим фактор в живота ѝ, като показа фотография с трите им дъщери (София, Систин и Скарлет), под която написа, че нищо друго за нея няма значение, с изключение на те. Без даже да спомене Сталоун.
                             

Той от своя страна заличи лицето на Флавин, което бе татуирал на ръката си с облик на кучето си от " Роки " - Бъткъс.
                             

По всичко проличава, че посред им бушуват мощни страсти, които от дълго време нямат нищо общо с любовта, а заради обвиняванията, които показва Дженифър, както и поради естеството на множеството холивудски разводи, допускаме че правосъдната борба по делене на имуществото и активите ще бъде сурова.

 

Припомняме ви, че Сталоун и Флавин са се разделяли и в предишното. Любовта им датира още от 1988 година и продължава досега, в който Силвестър не среща модела Джанис Дикинсън, поради която зарязал Дженифър със известие по факс. По-късно артистът схваща, че Джанис е бременна, само че по-късно се оказва, че той не е татко на бебето и това го подтиква да напусне Джанис. През 1997 година той още веднъж се завръща при Флавин. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР