Колкото и късно да влезеш в политиката, никога не е

...
Колкото и късно да влезеш в политиката, никога не е
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Слави Трифонов ни каза, че не става за премиер

Колкото и късно да влезеш в политиката, в никакъв случай не е късно да станеш за срам. За мен това е доста необичайно държание – когато бягаш от гласоподавателите и не искаш да застанеш с лицето си пред тях и не искаш да дадеш причини. Минава време и хората стопират да слушат политиците и почват да ги гледат какво вършат. Така министърът на опазването на здравето в оставка проф. Костадин Ангелов разяснява пред бТВ решението на „ ИТН “ да върнат мандата незабавно, откакто им бъде връчен. Решението заяви през днешния ден Слави Трифонов през фейсбук.

„ Какво сподели той с този текст – че не става за министър председател. Второто е, че не може да сформира държавно управление и третото е, че е почнал да прави разликата сред „ аз желая “ и „ аз мога “. Важното е да бъдеш пореден и когато се бориш, с цел да спечелиш гласовете на хората, ти би трябвало да постъпиш отговорно “, добави Ангелов.

От 30 април до 9 май в страната още веднъж ще отворят така наречен „ зелени коридори “. Не е належащо авансово записване, разясни здравният министър.

„ Днес пристигна първата огромна доставка на осведомителна иРНК ваксина – 138 хиляди дози на „ Пфайзер “. Нещо, което е заслуга на нашето държавно управление. Оттук нататък всичко е развой на организация. Ще има ваксини за всички искащи “, увери Ангелов.

По мотив имунизирането с „ АстраЗенека “ и решението на имунизационния щаб да даде опция на искащите, ваксинирани с първа доза на препарата, да си слагат втора доза от иРНК имунизацията, здравният министър посочи: „ Принципът на деяние на всички ваксини е вкарване на така наречен „ спайк “ протеин на вируса, който работи под формата на антиген, с помощта на който нашето тяло създава антитела, които се борят против вируса при бъдеща среща. Няма значение по какъв метод този „ спайк “ протеин влиза в организма. От здравна позиция няма значение. Втората ваксина усилва образувалият се досега имунитет “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР