Колкото и идиличен да изглежда живота на кралските особи, той

...
Колкото и идиличен да изглежда живота на кралските особи, той
Коментари Харесай

От кого принц Чарлз получи 1 милион паунда

Колкото и идиличен да наподобява живота на кралските особи, той рядко е подобен. Особено в британското кралско семейство, която непрекъснато е под публичния взор и е обект на много рецензии. Често - напълно основателни.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Чарлз, Елизабет - най-големите разноски на кралското семейство от началото на 2022
Колко коства кралското семейство на данъкоплатците

Оказва се, че напълно не малко

Като последните разкрития на няколко английски медии, че принц Чарлз е получил подаяние от братята на Осама бин Ладен.

Дарението от 1 милион английски паунда е направено през 2013 година - две години, откакто водачът на Ал Кайда беше погубен. То е било на името на фондацията на Чарлз Prince of Wales " s Charitable Fund и е направено след срещата му с Бакр бин Ладен и брат му Шафик.
 Снимка 573810

Двамата са полубратя на Осама бин Ладен по бащина линия и няма данни да се занимават с тероризъм, прецизират от Guardian. От фондацията прецизират, че дарението е било деликатно премислено и не е еднолично решение на принц Чарлз то да бъде признато.

Съвсем обикновено е дарения от сходна големина, и то направени за организации на членове на кралското семейство, да са обект на внимание. Именно по тази причина остава въпросът до каква степен е редно те да се одобряват, в случай че са от сходни " противоречиви " донори.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР