Колкото и енергия да имаме по природа, ежедневните ни ангажименти

...
Колкото и енергия да имаме по природа, ежедневните ни ангажименти
Коментари Харесай

ТОП храните, които ще ви заредят с енергия за целия ден

Колкото и сила да имаме по природа, ежедневните ни задължения са толкоз доста, че постоянно се усещаме изтощени до краен лимит. Освен това, забързаният ден е добра причина да посегнете към някое десертче, малко чипс или друга нездравословна храна, от която само ще трупате ненужно тегло. Ако и пропуснете тренировката във фитнеса, просто ще обърнете тил на всеки източник на сила, който би могъл да ви обезпечи такава.
За да имате сила денем, е значимо равнищата на кръвната захар да бъдат в норма. Когато ги поддържате по този метод, няма да е належащо да посягате към нездравословни лакомства или бързи храни, които нито ще покачат силата ви, нито ще заситят глада, нито ще ви оказват помощ да се отървете от непотребните килограми. Ако към този момент сте стигнали до извода, че е време да извършите промени в менюто си, това са топ храните, които ще ви заредят с сила за целия ден.
Бадеми
Много потребни със своето наличие на потребни мазнини, протеини и въглехидрати. Винаги може да ги хапнете за главно или междинно хранене, най-добре в сурово положение. Осигуряват нужната на тялото сила.
Бобови растения
 Ето какво ще се случи с тялото ни, в случай че залъгваме глада си Ето какво ще се случи с тялото ни, в случай че залъгваме глада си
Защо е рисково да залъгваме глада си, похапвайки дребни неща сред главните хранения? На този въпрос отговори диетологът и психотерапев...
Варивата са чудесна храна за сила. Съдържат въглехидрати, които дават сила, тъй като се усвояват по-бавно от организма. Няма потребност да се тревожите за тях, тъй като бобовите растения съдържат витамини от група B„ калций, магнезий, желязо, калий, които внасят баланс сред детайлите.
Пълнозърнести храни
Зареждат с сила и мощ. Те могат да се похвалят високо наличие на витамини от група B, фибри, здравословни мазнини и постепенно разтворими въглехидрати. Всички тези детайли балансират пропорциите на веществата и ви обезпечават страховит прилив на сила.
Яйца
Доказано е, че холестеролът в жълтъка не вреди и не се причислява към общия и неприятния холестерол. Ето за какво може да си ги хапвате умерено. Те са извънредно питателна закуска, в случай че ги хапвате тогава. Съдържат куп потребни субстанции, аминокиселини и минерали, както и витамини от група B. Те са страхотна храна за сила!
 Пресолено ядене: Топ трикове за решение на казуса Пресолено ядене: Топ трикове за решение на казуса
Със солта не трябва да се прекалява! Това е известно на всеки. Но от време на време прибавяме в ястията, които готвим, повече сол от нужното....
Кисело мляко
Супер закуска от кисело мляко с плодове! Когато и да го хапнете, киселото мляко ще ви зареди с сила, тъй като изобилства от протеини. То не въздейства на равнищата на кръвната захар, тъй че може да си хапвате умерено
Риба
Задължително би трябвало да участва в седмичното ви меню, най-малко няколко пъти. Източник на омега-3 мастни киселини, които са потребни, както и да други детайли, които я вършат превъзходен източник на сила.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР