Колкото и добър и търпелив да е Добромир Гущеров със

...
Колкото и добър и търпелив да е Добромир Гущеров със
Коментари Харесай

Дойде му до гуша! Добромир Гущеров към Християн: Направи си вазектомия!!

Колкото и добър и толерантен да е Добромир Гущеров със сина си, пристигна моментът, в който му писна. Ама крепко му писна и му пристигна до гуша. От какво, ще попитате, само че то е ясно - от това да бъде непрестанен банкомат на Християн Гущеров и неговата блага, безрезервно раждаща брачна половинка Светлана Гущерова.

Откъде мислите са парите на постоянно пияния Хриси и на Светлето, която един ден работа не знае през живота си (освен оная работа, схваща се). От баща Добромир, ето от кое място. Но и той си има живот, има си семейство с втората си жена Диана, която обожава и му омръзна да устоя двама хрантутници.

Близки до Християн хвърлиха бомбата с новината, че Гущеров - старши е отрязал финансирането на младото семейство след раждането на четвъртото им дете. Ама тотално ги е орязал. Затова и Мечо на Светлето се напъна да става общински консултант и да влиза в политиката, само че не се получи.

Очевидно концепцията на Гущерови беше да разнежен сърцето и да развържат кесията на Добромир с многото си бебета, само че на него тези номера не минават.

" Виж какво ще ти кажа и ме чуй добре! Направи си вазектомия, в случай че не можеш да се сдържаш, или си вади парите за домочадието самичък! Няма да ви дундуркам аз, а вие единствено в леглото да ми се въргаляте и Светлана да ражда като свинка ", безапелационен бил Добромир Гущеров, а синът му едвам не си глътнал дъвката от шока. Ами в този момент?! Кой ще заплаща масрафа?!

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР