Колкото и да звучи нехуманно - лекари, вие не сте

...
Колкото и да звучи нехуманно - лекари, вие не сте
Коментари Харесай

Шефът на БЛС: Лекарите не са жертвени агнета

Колкото и да звучи нечовешко - лекари, вие не сте жертвени агнета! Няма потребност да приемате хора, които преди няколко дни са ви наричали невежи и конспиратори. Не одобрявам медиците да живеят в боязън, тъй като някой се подиграва със обстановката и не има вяра в ковид. Така ръководителят на Българския лекарски съюз доктор Иван Маджаров се обърна към всички негови сътрудници във вторник пред Нова телевизия.

Съсловната лекарска организация поддържа преди ден изцяло препоръчаните от здравния министър ограничения за затваряне на страната и настоя да бъдат въведени допустимо най-скоро.

" Достатъчно мълчахме по тематиката за митингите, с цел да не изглеждаме политически насочени. То не беше горене на маски, то не беше насмешка към лекарите. Няма да продължим да бъдем упреквани. Когато запушиш системата, не може да очакваш, че тя ще работи добре ", съобщи Маджаров.

По думите му е ясно е, че единствено със съзнание няма да стане. Разум няма нито в обществото, нито във властта. Ако в този момент не се одобряват предложенията на министъра, това значи, че одобряваме медиците тъкмо като жертвени агнета ", сподели Маджаров.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР