Колкото и да се успокояваме, че до коледните празници има

...
Колкото и да се успокояваме, че до коледните празници има
Коментари Харесай

Имаш ли Меган Маркъл в семейството? Ето как да я разпознаеш и за какво да внимаваш

Колкото и да се успокояваме, че до коледните празници има време, с всеки минал ден се приближаваме все по-близо до тях. Макар и в множеството случаи това да е интервал на топлина, реципрочност и отдих, постоянно ги посрещаме с високи упования, които не се оправдават. А като прибавим и фамилните събирания с родственици, някои от които не се отразяват добре на страстите ни, равнището на стрес внезапно се усилва.

Отстрани всяко семейство наподобява идеално. За страдание, прекрачиш ли неговия предел, нещата не са по този начин съвършени... А споровете са неизбежни, изключително в случай че на трапезата има нарцисист.
 image2_16x9.png Тъмната страна на всяка зодия през 2022 и по какъв начин да се справите с нея На фокус
Меган и Хари сигурно не могат да ни оставят равнодушни. Някои мислят херцогинята за актуалната икона на феминизма и жертва на монархията, други - за нарцисист и манипулатор. Някои възприемат херцога като новия стандарт за съвършен мъж, други - за слабоволев и лишен от кой знае какви качества някогашен член на кралското семейство. Едно обаче е несъмнено - те са измежду най-коментираните персони напоследък. И въпреки всичко, ние не желаеме да взимаме страна, а да изследваме нещата в профил и да научим по нещо ново за самите себе си.

Каквото и да си приказваме, нарцисистът си е нарцисист. Независимо дали е кралска персона, президент, нуклеарен физик или твоят втори братовчед, той ще употребява едни и същи принадлежности, с цел да реализира задачата си. И колкото по-бързо се научите да разпознавате това държание, толкоз повече главоболия ще си спестите. Вижте по какъв начин в нашата изложба:
 Имаш ли Меган Маркъл в фамилията? Ето по какъв начин да я разпознаеш и защо да внимаваш  Имаш ли Меган Маркъл в фамилията? Ето по какъв начин да я разпознаеш и защо да внимаваш  Имаш ли Меган Маркъл в фамилията? Ето по какъв начин да я разпознаеш и защо да внимаваш  Имаш ли Меган Маркъл в фамилията? Ето по какъв начин да я разпознаеш и защо да внимаваш
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР