Колкото и да се опитват да променят реалността, в огромната

...
Колкото и да се опитват да променят реалността, в огромната
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Предстои да се разбере какво и как ще се роди като политическа и обществена алтернатива

Колкото и да се пробват да трансформират действителността, в голямата си част този митинг е кротичък. Да, има единични ескалации на напрежението, има обособени хора, които изкъртват павета и мятат по служителите на реда, само че това не е лицето на митинга ". Това сподели пред БНР Димитър Димитров, историк, публицист и блогър, който взе участие в днешния митинг.

Той съобщи, че не споделя нуждата, потребността да се причислява към някоя група: " Хората могат да бъдат персони, могат да бъдат човеци, виновни сами за себе си, самостоятелни ". Не би трябвало да се стига до ескалация на напрежението, безапелационен беше Димитров: " Затова е витално значимо колкото може повече трезво мислещи, естествени жители да излязат с лицата си и с позиция. И по-късно през днешния ден, не на въстание, а на площад „ Независимост ", където да се стигне до оставката освен на държавното управление на Бойко Борисов, а и на основния прокурор Иван Гешев, това са двете съществени претенции през цялото време на митинга до през днешния ден ". Едно ръководство няма по какъв начин да бъде положително, в случай че е нелегитимно:

" Какво и по какъв начин ще се роди като политическа, като социална опция, следва да забележим в идните месеци ", акцентира Димитър Димитров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР