Колкото и да се опитват да ни скарат с Васил

...
Колкото и да се опитват да ни скарат с Васил
Коментари Харесай

Борис Бонев: Моята цел е ГЕРБ да не бъдат част от управлението на София

Колкото и да се пробват да ни скарат с Васил Терзиев, няма да го създадат, съобщи общинският консултант

„ Моята цел е ГЕРБ да не бъдат част от ръководството на София. Това не е персонална вендета против Бойко Борисов или някоя персона от ГЕРБ. Тук въпросът е, по какъв начин си представяте, в случай че ГЕРБ вземат участие в ръководството да се създадат промени, които ще прекратят приключването на пари във компании, близки до партията? Не си го представям “, съобщи пред Българска национална телевизия общинският консултант Борис Бонев.

По думите му фантазията на Бойко Борисов и ГЕРБ е да разцепят Политическа партия и „ Спаси София “.

„ Ротацията е нещо, което на национално равнище не ми харесва, само че в последна сметка дава опция на всеки един участник да се изяви “, сподели общинският консултант по отношение на избора на ръководител на Столичния общински съвет.

По тематиката с Българска социалистическа партия и отказаната покана Борис Бонев съобщи: „ Нали никой не си мисли, че този вид предложения, не са съгласувани с хората, които ще ги получат. Защо реакцията е такава? Паметникът на Съветската войска е съборен, няма да се върне, в случай че Българска социалистическа партия решат да застинат някъде сред 7-15 декември и там да си останат, могат да го създадат. Нашият апел е да изберат на коя страна застават. На страната, на тези, които са докарали София до това състояние или са подготвени, като партия, която 35 години не е управлявала София, да поеме отговорност. "

„ Колкото и да се пробват да ни скарат с Васил Терзиев, няма да го създадат. Той се среща с всички, с изключение на с ГЕРБ. Ние сме задоволително уважителни към всяка една групировка в Общинския съвет, с цел да не изнасяме информация за диалога “, сподели още общинският консултант.

Борис Бонев засегна и тематиката за непочистените от снега и леда тротоари в София.

„ По-голямата част от тротоарите в София са обвързване на притежателите на постройките, пред които са тези тротоари да ги почистят. Където тротоарите са обвързване на Столична община, към този момент съм изискал инспекция дали е почистено и има ли наложени санкции “.

Анализ и ограничения за усъвършенстване ще се вземат, зарече се общинският консултант.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР