Колкото и да се опитват да крият връзката си младите

...
Колкото и да се опитват да крият връзката си младите
Коментари Харесай

Край на криеницата: Лидия и Атанас Колев разкриха връзката си

Колкото и да се пробват да крият връзката си младите музикални звезди Лидия и Атанас Колев, въобще не им се получава. Все ще се откри някой папарак, който да ги изобличи с някой кадър. Преди към седмицата в интернет пространството се появи видео, на което влюбените гълъбчета танцуват дружно в дискотека. Двамата очевидно даже около многото работни задължения отново съумяват да намерят време да се насладят един на различен.

Виж още: Сузанита не стопира, закани се да разобличи татко си! Какво се случва с бременността ѝ?

По време на сантименталните им почивки по света и у нас двамата някак явно качваха фотоси поотделно, само че от едни и същи места и едновременно. Едва ли има човек, който си мисли, че двамата са единствено другари. Такъв вид не съществува. Любовта им проличава от километри.

Виж още: Крисия навърши пълноправие и захвърли сутиена! Моралистите се възмутиха

Преди броени часове Атанас Колев пусна фотография в персоналния си профил в Instagram, а надписът под нея гласи: „ Розовата тениска и розовата шапка ме карат да се усещам като Джон Сина, а и затулям черната душа “. Лидия не се забави доста, а незабавно разяснява обявата му: „ Най-чистата душа, която познавам “. Е, в случай че някой е имал някакви подозрения, то тъкмо в този миг би трябвало да се изпарят.

Изображение: https://www.instagram.com/atanaskolev_official/, https://www.instagram.com/lidia_alpha/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР