Колкото и да се опитват да крият връзката си младите

...
Колкото и да се опитват да крият връзката си младите
Коментари Харесай

Нова страст на хоризонта: Атанас Колев замени Лидия с нова мания

Колкото и да се пробват да крият връзката си младите музикални звезди Лидия и Атанас Колев, въобще не им се получава. Преди няколко месеца в интернет пространството се появи видео, на което влюбените гълъбчета танцуват дружно в столична дискотека, а по-късно и фрагменти, на които пеят дружно на сцената и се целуват.

Виж още: Като в " 365 дни ": Мани и Лефтеров от " Игри на волята " не крият към този момент нищо и се награбиха

По време на сантименталните им почивки в чужбина и у нас родните звезди непрекъснато качваха фотоси поотделно, само че от едни и същи места и едновременно. Едва ли има човек, който към момента си мисли, че двамата са просто другари. Такъв вид не съществува. Очевидно е, че Галин много е скастрил всичките си девойки и ги държи безусловно на каишка.

Виж още: Ново звездно бебе? Николета Лозанова със чудноват намек

Родният рапър постоянно е показвал тяло, което става с доста тренировки. Покрай връзката си с Лидия сигурно желанието му за спорт леко е намаляло - въпреки всичко е имал предпочитание най-вече да прекарва свободно си време с нея - въпреки всичко около музиката и медицината надали въобще има доста такова.

Виж още: Как се стига до край? Топ 5 урока от представянето на Евгения Джаферович

Ако би трябвало да бъдем почтени, Атанас Колев ни наподобява тъкмо като човек, който много бързо се отегчава от дамите до себе си. И до момента в който Лидия обикаля по участия, Атанас Колев още веднъж решил да се върне в спортната зала и да покаже спортното тяло на всички свои последователки в обществените мрежи. По надписа върху фотографията разбираме, че е имал потребност от тази подготовка - напълно допустимо е и сега да имат пререкания между тях, които Колев преодолява точно във фитнеса.

 Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР