Колкото и да са тежки санкциите към Русия, те са

...
Колкото и да са тежки санкциите към Русия, те са
Коментари Харесай

Керемедчиев: За 2 месеца Германия е платила над 9 млрд. за покупка от Русия на енергоизточници

" Колкото и да са тежки глобите към Русия, те са взаимносвързани ". Това съобщи в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " някогашният заместник-министър на външните работи Милен Керемедчиев:
" И двете страни – и Русия, и Европейския съюз очевидно имат нужда от продължение на своето съдействие в областта на енергетиката. Само през последните два месеца след започването на войната Европейският съюз е заплатил 47 милиарда $ за енергоизточници на Русия, което значи, че в действителност огромна част в прихода на бюджета на Русия се оформя от търговията с енергоизточници, най-много с Европейския съюз, а колкото за Германия, тя има водеща роля в този доход в бюджета на Русия. За последните два месеца Германия е платила над 9 милиарда за покупка на енергоизточници ".

" Колкото Европа се пробва да диверсифицира своите доставки на газ и на нефт от други източници с изключение на Русия, толкоз Русия употребява тези средства, които получава, за финансиране на своите военни дейности в Украйна, защото данните демонстрират, че единствено за военните дейности в Мариупол и тежките боеве там досега съветската войска е похарчила над милиард и двеста милиона $ ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР