Колкото и да обичаме себе си, всеки един от нас

...
Колкото и да обичаме себе си, всеки един от нас
Коментари Харесай

Всяка зодия най-много мрази това в себе си

Колкото и да обичаме себе си, всеки един от нас (е, в случай че е реалист) има черти от характера си, които не харесва. Те значително се въздействат от зодиакалния знак, под който сме родени. Ето какво би трансформирала всяка зодия в себе си, в случай че имаше опция.
Овен
Мразите какъв брой импулсивни сте. Често взимате неприятни решения, без да го обмислите. И по-късно постоянно съжалявате на идната заран.
Телец
 Най-големият ВРАГ на всяка от 12-те зодии Най-големият ВРАГ на всяка от 12-те зодии
Всяка зодия си има противоположна такава, с която просто в никакъв случай не могат да бъдат близки, а най-често са врагове в живота. Вижте своята...
Трудно забравяте за предишното си. Ще ви се да можете да спрете мислите си и да продължите с бъдещето си.
Близнаци
Мразите какъв брой ви е мъчно да взимате елементарни решения. Хората ви назовават непостоянни, тъй като постоянно променяте мнението си. Не желаете да съжалявате за избора си, по тази причина продължавате да променяте и да се чудите.
Рак
Мразите какъв брой сте чувствителни и какъв брой уязвими изглеждате в разгорещени моменти. Прекалено доста ви е грижа и се притеснявате прекалено много.
 Ето кои са най-злопаметните зодии Ето кои са най-злопаметните зодии
Има хора, които помнят с години нещо, което ги е наранило. Може да е минало много време оттогава, само че те още си спомнят с горест и прежив...
Лъв
Не желаете да се държите „ шефски “ към околните и приятелите си. Просто ви се ще нещата да се случват както би трябвало от първия път, само че ролята на водач от време на време ви тежи.
Дева
Ще ви се да не бъдете толкоз самостоятелни от самото начало. Не желаете да сваляте гарда си, само че пък имате потребност от време на време различен да се погрижи за вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР