Колкото и да не ви се вярва, близо 85% от

...
Колкото и да не ви се вярва, близо 85% от
Коментари Харесай

Грозната истина за всяка една зодия

Колкото и да не ви се има вяра, близо 85% от хороскопите в другите издания се вършат на конвейер. Единствената цел е да се угоди на читателя. В долните редове обаче можете да видите истината за всяка една зодия - ребром и непотребна декорация.

Овен – доста звук за нищо

Представителите на тази зодия нормално са прекомерно импулсивни, демонстрират непотребна експанзия и обичат непрекъснато да се шуми към тях, въпреки и без причина. Овните са повърхностни и наивни. Овните обичат опростяват нещата, само че не в помощ на другите, а с цел да им е по-лесно да го схванат.

Телец – непримиримост до безкрай

Телците са упорити същества. Тяхната мантра е – мое, мое, мое. В този се блян те се трансформират в скучни, дребни душици.

Близнаци - безпорядък и безредици

Близнаците са експерти в основаването безпорядък и вълнения. Вниманието им постоянно блуждае някъде, заето с мисли, които в множеството случаи не са изобщо дълбоки. Астролозите ги поставят на едно интелектуално равнище с овните - на дъното.

Рак - вдетинените егоисти

Представителите на тази зодия в никакъв случай не порастват, най-малко не и интелектуално. Те не могат да управляват страстите и са непоправими егоисти. На устата им е постоянно въпросът - Защо аз? Защо още веднъж аз? Никой не го е грижа за мен?

Лъв – егоизъм на килограм

Лъвовете считат всяко свое деяние за почтено за хвалба. Те страдат от егоизъм. Дребнави са. Готови са да вършат едно нещо дни наред, стига да считат, че ще е добре за тях.

Дева – предпочитание за надзор

Девите постоянно се вършат, че са обезпокоени. Не им вярвайте. Всичко това е за да управляват всичко. Под техния алтруизъм лежи затулен егоизъм.

 Зодии

Везни – равновесието сред позьора и социопата

Никой не може да угоди на везните. Те са капризни до безумство. Винаги споделят верните неще в вярното време, без да имат вяра в тях въобще. Изглеждат рационални, само че не са, и самите те го знаят и им харесва.

Скорпион – обич към непознатото злощастие.

Скорпионите обичат да гледат чуджото страдалчество с мазохисична приятност. Те проектират своята неустановеност в близките. Могат да отровят всички, с които поддържат връзка, за едното удоволстиве от следствията.

Стрелец – пресилване във всичко

За да излглеждат умни и пронициталени, Стрелците ще ви засипят с умни цитати, които не схващат, и куп нереалистични истории. Всичко единствено и единствено, с цел да ги сметнете за добра и умна компания, каквато не са.

Козирог – безскрупулни егоисти

Козирозите вършат всичко с една цел – своята. Те ще ви предадат, ще ви излъжат, ще ви навредят, с цел да реализиран своето, и най-после ще изпитат наслаждение от това.

Водолей – клоуните на зодиака

Водолеите постоянно се считат за прекомерно елементарни и скучни. Точно и затова те се вършат безусловно на маймуни, единствено и единствено с цел да покажат, че не са досадници. Разбира се, че са такива, и то поради шутовските им истории.

Риби – драмата е техния живот

Всичко в живота на рибите се върти към драмата. Те постоянно са набедени, онеправдани и незаслужено упрекнати. Животът им е безпорядък и завистта ги е обсебила изцяло.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР