Колкото и да не ни се вярва, дойде 11-ия месец

...
Колкото и да не ни се вярва, дойде 11-ия месец
Коментари Харесай

Пари, любов, щастие: За тези 3 зодии ноември ще е най-добрият месец от годината!

Колкото и да не ни се има вяра, пристигна 11-ия месец от годината. Ноември е тук, а с него и упованието за Коледа. 

До тогава обаче има съвсем два месеца, в които звездите ще вършат каквото си желаят, а тяхното състояние ще въздейства на живота ни. За три от зодиите обаче това ще е повече от добре, защото ще са същински галеници на ориста през ноември. Кои са те?

Виж още: Разговори, секс или романтика? Какво е значимо в любовта за всяка от зодиите?

Рак

С прекосяването на Слънцето и Меркури през Рак, ще имате триумфи в любовта, работата, а с това - и доста мотиви да празнувате. Въпреки че наподобява да се оглеждате за нова работа, може би би трябвало да се замислите дали нямате опция да блеснете и на настоящето място. Жокер от нас: Имате такава опция! Имаме добре вест и за вашето здраве - то ще е повече от съвършено!

Виж още: Без неистини и изневери: При тези 5 зодии любовта е в действителност за цялостен живот!

Скорпион

Имате мотив да почерпите! Слънцето и Венера са ви във втори дом, а това е домът на парите и парцелите. Така че този месец ще харчите със размах, само че и ще печелите добре. От 19 ноември ще получите подобен прилив на сила, че ще имате мощ да обърнете и планина! В края на месеца ще ви падне огромна тежест от плещите и ще започнете декември леки и усмихнати.

Виж още: Коя е твоята римска зодия и какъв си съгласно римския хороскоп?

Стрелец

През този месец ще ви се случват доста забавни неща. Заредете се с сила, с цел да им се насладите. В сферата на любовта и връзките също ще има изненада, само че тя ще е повече от приятна. Тези от вас, които са самотни, ще намерят подобаващ сътрудник, а обвързаните ще преминат на различен стадий от връзката си. 

Виж още: Когато обещанието значи нещо: Тези зодии са правилни до гроб!

Източник thumbnail: artbyjulie/klyots/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР