Колкото и да не ни се иска, зимата все повече

...
Колкото и да не ни се иска, зимата все повече
Коментари Харесай

Като истинска кралица: Преслава засенчи всички с нова пищна визия

Колкото и да не ни се желае, зимата от ден на ден наближава, а с нея и краят на разголените къси роклички - по този начин обичаните на всички звездни дами. Само преди броени седмици Преслава се хвалеше с екзотични почивки и прекомерно къси минижупи, а към този момент да се покрива много по-обилно с плат.

Виж още: Моника Валериева отново мина под ножа: Миската стряска с нов тунинг

Е, в дрешника певицата несъмнено има разголени роклички за участия и за по-студения сезон, тъй че за нея времето е без значение през по-голямата част от времето. И до момента в който новите поп-фолк певици се чудят по какъв начин и с какво да изпъкнат, кралицата се похвали с обилна розова рокля, с която най-вероятно ще се появи в нов клип или в нова фотосесия. 

Виж още: Росалия победи на премиите " Грами " за латино музика

Цветелина Янева може и има десетки стаи с най-скъпите фешън дрешки, само че по-любима няма да стане на феновете. Преслава постоянно е била извънредно близка до своите почитатели и това несъмнено е ключът към сърцата им. Талантът ѝ има ли потребност въобще да се разяснява - няма равна измежду своите колежки. Колкото и да се пробват, мъчно ще я минат.

Виж още: Любовта е доста гадно нещо: Фики в нова изповед, разделиха ли се с жена му?

След новата визия в лицето и по-слабата фигура несъмнено имаше огромен хейт по неин адрес - въпреки всичко всички я харесваха тъкмо поради тази естествена хубост, която всички губят поради новите фешън трендове, само че всички бързо не помниха за това и още веднъж е същинската кралица на поп-фолка, която вади шлагер след шлагер.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР