Колкото и да не ни се иска, и това лято

...
Колкото и да не ни се иска, и това лято
Коментари Харесай

Модни тенденции за сезон Есен/Зима 2015

Колкото и да не ни се желае, и това лято отмина и на вратата чука есента, а след нея и зимата, с цел да ни окичат със своите нови пъстри одежди и да поохладят горещите пристрастености. Студените месеци носят от ден на ден въодушевление и се конкурират смело с по-фриволните топли дни във връзка с цвят, жанр и фешън концепции

И типично по есенно, настоящите цветове ще са пастелни, топли, меланхолични даже. Цвят, цветът на 2015 година, остава на звездния хоризонт и носи мирис на греяно вино и бургунди - доста земен, доста затоплящ и обгръщащ цвят. Хитът обаче, е „ лютият червен пипер “, забавен, по-интензивен от та цвят. Изобщо топлата гама е цялостна - от кафеникаво, през оранжевеещо до червеникаво - в унисон с настъпващия сезон. Тъмните тонове на зеленото и синьото способстват за земния баланс в стилната палитра тази есен – в техните горски, морски и небесни краски.



Вечно настоящият физически цвят в своята красива бежова гама от нюанси, преливащи в розови нотки, клонящи към плътност и пастел, ще придават жанр, грациозност и изисканост на дамската визия. Изключително уместно решение за бизнес дамите, за офис наличие или делова среща. А за какво не и просто за една изчистена визия. Обратно - алено алената рокля или аксесоар в този цвят, акцентиращ в студените дни и вечери, сигурно е уместно решение, да затоплите атмосферата и да внесете смело въодушевление и наличие.

Що се отнася до кройките и моделите, 70-те и 80-те години, които връхлетяха с гръм и тропот при започване на 2015-та, по никакъв начин не желаят да си вървят. Ретрото се е открило трайно и ще участва най-малко до 2016-та година, само че в комбиниране с модернизъм и нововъведение. Модели колкото и каквито желаете – клош, плисе, размер, дълги, богати на плат осъществявания, къси, семпли, секси рокли по тялото, разнообразието е повече от огромно. Есенно-зимните мини поли сменят дантелата от лятото и в този момент са като направени от килим - пъстри, твърди материи, които внасят нюанс в аутфита. За всеки усет – по доста.



А материите са типични за сезона: топли - плетиво и кашмир, естествена кожа, мек велур, връхни облекла с косъм, без косъм. Вълната и кожата, знаем, че са класика, която надали в миналото ще ни напусне. Новото тук е, че се позавръщат дългите палта. Десени като скотски принтове (жираф) и каре (шаловете) са настоящи за есента и зимата на 2015 година



Знаем какъв брой обичана е асиметрията на множеството дизайнери, по тази причина и тя не липсва. Придава авангардност, постмодернистична линия и чувство за различност. Ако държите да се откроявате, заложете на асиметрията и нейните прави линии. Или смело експериментирайте като безусловно сблъскате цветовете – контрастност и храброст. В унисон с по-хладното време, топло и догоре, ще ни обгръщат високите яки – вид поло.



Все отново краят на 2015 и началото на 2016 година са белязани от принцески лукс – и във връзка с роклите, и във връзка с бижутата. Съвременните принцеси ще се радват на ефирни, богати материи, дълги рокли и обемни бижута.Не можем да не споменем обичаните на всички ни аксесоари – шапки, шалове, ръкавици и калци. Те като че ли няма какво толкоз да бъдат обсъждани – нужни са ни по дифолт и то освен, с цел да ни топлят и прегръщат нежно, в студените дни, само че и да внесат ослепителен нюанс и акцент, в контраст на студеното въодушевление.



Какво остана? Обувките – същинско предизвикателство. Знаем какъв брой доста конкурентни компании се бият за лидерски позиции на стилния пазар, по тази причина и разнообразието е елементарно обяснимо. Интересното тук е, че този сезон обувките ще са солидни, тежки, платформени, гумени, дървени, с ципове, с прорези, с контрастиращи цветово подметки и какво ли още не. Няма да липсват и изчистени и елегантни модели на боти и ботуши, несъмнено.



Подходящите към тях чанти, ли? Вие си знаете, от дълго време отмина клишето обувки и чанта да са в комплект. Достатъчно е едно от двете да е акцент, в случай че тази роля не е заета от накит, шал или самата дреха. И размерите са ясни – огромни за денем, по-фини, семпли и кокетни за вечерни излизания.

Каквото и да облечете, не забравяйте: „ Облечени от глава до пети в обич и това е единствената марка, която в никакъв случай не излиза от мода. “. В духа на тази мисъл, бъдете постоянно настоящи и съвременни.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР