Колкото и да не ни се иска, есента наближава все

...
Колкото и да не ни се иска, есента наближава все
Коментари Харесай

Модни придобивки за есенния гардероб

Колкото и да не ни се желае, есента наближава от ден на ден и повече. По магазините към този момент ни чакат есенно-зимните сбирки и напълно скоро ще се втурнем на шопинг за нови попълнения.

Дори и да не ни е до пазаруване на пуловери, когато към момента можем да сме на плажа, би трябвало да сме наясно с какво да освежим дрешника за по-хладните месеци. Ето и няколко подготвени хрумвания.

Бродерии

Влюбихме се в тях още пред пролетта, не ги пуснахме цяло лято и в този момент, наподобява, ще се водим и през есента. Дънките и дънковото яке така и така са наложителни за този сезон, дано този път разнообразим избора си, като заложим на модели с бродерии.

Флоралните претекстове са най-хитовите, отпред с розите. Ако сме от по-сръчните, можем да опитвам с иглата и конеца и да създадем дреха уникат.

 Снимка 374498

Ресни

Идват с ретро, а от време на време и леко кънтри лъх. Зависи от дрехата, от модела, от цвета. Можем да изберем както пола или рокля, по този начин и топ или връхна дреха.

Принтове

Животинските шарки още веднъж идват, с цел да завладеят дрешника ни. Леопард, ягуар, змия, зебра - изборът е наш. Важното е принтът да е комбиниран с едноцветна дреха, за предпочитане черна или бяла.

Послания

Тениските с надписи са настоящи за всеки сезон, като трендовете се менят във връзка с това какво да написа върху тях. За есента е добре да се сдобием с най-малко една, от която лъха на феминизъм . Ако е и розова, още по-добре.

 Снимка 374506

Червено

Вечна класика. Ако не си падаме по най-ярката му версия, можем да намерим своя колорит. Роклите в алено са най-хубавият избор за бизнес дрешника ни през есента.

Костюми

Точно като мъжките, само че дамски. Ако редица известни дами, като Кайли Дженър да вземем за пример, залагат единствено на дълго сако, то на нас ще ни се наложим да се обзаведем и с панталон.

 Тоалетите на MTV VMAs - попадения и провали
Тоалетите на MTV VMAs - попадения и провали

Кой с какво ни изненада

Един грациозен костюм в черно, който ни е тъкмо по размер, е безусловно мултифункционален. Както за работна среща, по този начин и за събитие, пък даже и за женитба, с подобаващите допълнения.

Кожено яке

Още една наложителна връхна дреха, паралелно с дънковото. Тук е по-добре да отделим по-голяма сума за по-качествен модел от естествена кожа . Така ще се сигурни, че няма да се постанова да си купуваме ново за идната есен.

 Снимка 374514

Чорапи

Може и по никакъв начин да не ни е на сърце наклонността за сандали с чорапи, само че тя продължава да бъде настояща. Ако въпреки всичко решим да опитвам за цвят и въодушевление, ще ни трябват няколко чифта шарени чорапки и още няколко по-екстравагантни модела - мрежести и с панделки да вземем за пример, написа Readre`s Digest.

 Chanel, Париж и висша мода за есен-зима 2018/19
Кое ново е добре забравено остаряло

Есен-зима 2018/19 съгласно Chanel

Чанта

Какво е една стилна визия без моден аксесоар? Твърдите, структурирани чанти още веднъж са на мода. Те наподобяват елегантно, даже да не костват стотици левове, а и ни оферират повече пространство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР