Колкото и да не ни се иска, дойде отново времето

...
Колкото и да не ни се иска, дойде отново времето
Коментари Харесай

Ще бъде ли модерен тази есен тихият лукс?

Колкото и да не ни се желае, пристигна още веднъж времето да изпратим лятото и да се подготвим за есента, образователната година и дните в офиса. А тази промяна на сезоните постоянно е обвързвана и с смяна на дрешника. Преди да тръгнем на шопинг обаче е добре да се срещнем с най-актуалните трендове и да си харесаме тези, които ще паснат на нашия жанр. А за какво не и да решим да опитвам с нещо ново и друго.

Тихият разкош

Всички сме виждали облеклата с огромни лога на първокласни марки, които отдалече крещят, че са скъпи. Напоследък обаче виждаме, че множеството известни персони се сдържат да се появяват с тях. А най-богатите хора на света обичат изчистените модели. 

Да се облечеш по този начин, че да изглеждаш първокласно, без всички от километри да схващат коя тъкмо марка са облеклата ни, е доста по-ценно от това да си отгоре до долу в лога. Именно този спокоен разкош е една от настоящите трендове за студените месеци. А с цел да я реализираме би трябвало да заложим най-вече на типичен модели в неутрални цветове, които да съчетаваме елементарно и сполучливо.

Нюд и огнено

Неутралният, физически цвят, който припомня на разтопено масло, е измежду настоящите за сезона. Той елементарно се комбинира с други цветове, а и кореспондира с предходната наклонност за тихия разкош, тъй като наподобява скъпо, изключително в случай че е в композиция с вярната материя - да вземем за пример коприна.

Мнозина фешън специалисти пък настояват, че класическото алено ще е цветът не само на есента, само че и на тази зима. Червеното ще замести успешно розовото, което властваше през лятото с помощта на манията по Барби.

Ако желаеме да сме напълно в крайник с наклонността, може да се облечем от главата до петите в огнения цвят. Ако пък ни липсва храброст, и един червен акцент във визията ни отново е задоволителен с цел да се открояваме. 

Металически искра

Него виждаме всяка зима в празничните модели на сбирките и някак го свързваме най-много с посрещането на новата година. В последните месеци от 2023 година обаче може да заложим на него в огромни дози и разнообразни цветове. Не приказваме за малко пайети или звезден искра, а за напълно блестяща визия, която сигурно ще ни направи център на внимание, написа lifestyle.bg.

Голямо, черно палто

Тази неостаряваща класика се завърна на стилните сцени и сигурно няма да сгрешим, в случай че изберем тъкмо тази връхна дреха за идващите месеци. Тя се съчетава съвършено както с елегантна рокля, по този начин и с офис визия или по-спортно облекло с дънки и кецове. С каквото и да сме облечени, просто го мятаме от горната страна и сме подготвени за излизане.

Флорални претекстове

Свикнали сме да ги виждаме най-вече в сбирките за сезон пролет/лято, само че тази есен цветята още веднъж ще са на всички места - върху блузи, пуловери, жилетки, а за какво не и панталони и поли. По-различното е, че са най-често върху черна или сива основа, на която се открояват още повече и основават въодушевление и в най-мрачния ден. 

Чорапогащници

Те са наложителна част от дрешника ни за по-студените месеци, в случай че обичаме и тогава да вървим с рокли и поли. Но този сезон е добре да разнообразим тези в телесен и черен цвят с модели, които са основани да изпъкват, да бъдат акцент в облеклото. Залагаме на смели, ярки цветове, с които можем да създадем по-интересен и най-скучния тоалет.

Бизнес жанр

На ревютата на доста от най-големите фешън марки видяхме завръщане на строгата бизнес визия - поли вид молив, бели ризи, раирани сака и даже вратовръзки за дамите. Разбира се този тоалет не е за всяка работна среда, само че в случай че ни подхожда този вид визия, можем умерено да заложим на нея, без да се тормозим, че ще изглеждаме скучно.

Големи чанти

Чантата, която побира всичко нужни и в същото време е съвременна, е мечтата на всяка жена. Тази есен няма потребност да се мъчим с дребните клъчове, тъй като огромните му събратя, които наподобяват пазарски торби, имаха своя звезден момент на подиума и скоро ще ги виждаме на всички места към нас, предава Marie Claire.

Големи шалове

Още един аксесоар, който е добре да е в по-големи размери за тази есен. Както ни показаха някои фешън марки, той се носи по сходство на пончо и като се изключи че ни топли в по-студените дни, разнообразява тоалета ни и демонстрира, че сме в крайник с трендовете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР