Колкото и да не ни се иска да го признаем,

...
Колкото и да не ни се иска да го признаем,
Коментари Харесай

Здравето на краля се влошава, поставят се капани и назрява нова война в Домът на дракона

Колкото и да не ни се желае да го признаем, остават едвам три епизода от първия сезон на " Домът на дракона " (House of the Dragon), а интригата от ден на ден се заплита.

Едно огромно завръщане, кражба на змей и безпорядък в седми епизод на " Домът на дракона "

Ето какво загатва тийзърът за новия епизод

И до момента в който към момента се опитваме да свикнем със промяната на актьорите в функциите на Ренира Таргариен и Алисент Хайтауър, тъй като Ема Д`Арси пое щафетата от Мили Алкок, до момента в който Оливия Кук тази от Емили Кери, се случват в действителност доста неща. Седми епизод не направи изключение, като в него видяхме завръщането на Ото Хайтауър (Рис Ифанс), погребението на Лена Веларион и сватбата сред... по-добре е да спрем дотук .

Точно каквото би трябвало да направи с четенето всеки, който не е гледал епизодите досега и не желае да научава нищо към сюжета, тъй като предстоят леки спойлери за осми епизод от тийзъра, който бе пуснат от HBO.

Вече ни стана ясно, че Ото Хайтауър още веднъж е Ръка на краля, като в осми епизод той ще споделя тежката дума по някои от най-належащите (и наболели) въпроси в кралството. Не излиза наяве за какво, само че евентуалната причина е влошеното здравословно положение на крал Визерис (Пади Консидайн).

Подсказано ни е, че още веднъж ще има прочут скок напред във времето, тъй като децата на Алисент и Ренира са пораснали. А ролята на принц Емонд Таргариен, който в седми епизод безусловно открадна Вхагар под носа децата на Лена, ще стане все по-значителна.

Ще бъде забавно и да разберем по какъв начин ще се развият взаимоотношенията сред Емонд и огромните синове на Ренира след спречкването в Дрифмарк и загубата на око.

Домът на Веларион пък ще се настрои още повече против този на Таргариен и би трябвало да вземем поради думите на Ото, че заплахата от разпалването на война е доста действителна. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР