Колкото и да не ни се иска, безкрайните слънчеви дни

...
Колкото и да не ни се иска, безкрайните слънчеви дни
Коментари Харесай

Кино, офис или гейм зала вкъщи – със Samsung OLED телевизорите имате всичко

Колкото и да не ни се желае, безкрайните слънчеви дни и приятните топли нощи на лятото към този момент са зад тила ни. Есента е време за връщане към значимите задания, само че и за повече развлечение на закрито. За от ден на ден от нас и двете действия се случват на едно и също място.

Затова и е доста значимо на каква техника се доверяваме както през работния ден, по този начин и през спокойната вечер.

Какво се случи с тв приемника?

През последните години тв приемникът се трансформира в самобитен център на живота в жилището и домашния офис и аргументите тук са доста.
 Снимка 637605
На първо място е качеството на картината. Далеч зад нас са дните на бледите и пикселизирани LCD панели, които докарват съкрушително главоболие след половин час гледане. Съвременният тв приемник е като най-малко с ултрависока резолюция и висок динамичен обсег с надълбоко черно и наситени цветове. През него гледате света като през прозорец, а не като през шпионка.

Съвременният тв приемник не е просто един огромен екран, в който влиза HDMI кабел. Той е смарт - с богат набор от потребни приложения по този начин, че да можете умерено да употребявате единствено него, с цел да намерите мултимедийно наличие от целия свят. В същото време, той е и задоволително " интелигентен ", с цел да може гладко да се интегрира с компютър, гейм подпора или с цялостна екосистема от уреди, които поддържат дома ви чист и сигурен.
 Снимка 637604
Не на последно място, актуалният тв приемник наподобява повече от добре. Отдавна са в предишното тежките и неугледни електроуреди, които карат всеки хол да наподобява в най-хубавия случай като корпоративна конферентна зала, а по-често - като фон от филм от 2006 година Днес приказваме за тънки корпуси с елегантен, само че и минималистичен дизайн, който се вписва във всеки интериор без никакво изпитание.

Те си знаят работата

Когато приказваме за модерни тв приемници, няма метод да не споменем Samsung. Компанията към този момент 17 години е отпред на пазара и в това няма безусловно нищо инцидентно. От 2022 година Samsung добави в портфолиото си и OLED модели, като тазгодишната гама идва със сериозна поръчка да стане първи избор на потребителите.
 Снимка 637603
Даже на чисто образно ниво новите OLED тв приемници вършат усещане със своя LaserSlim дизайн и железна стойка. Футуристично, само че и практично е и SolarCell отдалеченото от трето потомство - то се зарежда от светлината на слънцето и изкуственото осветяване, само че и от Wi-Fi сигналите в дома ви.

стъпва на Quantum Dot технологията, която подсигурява наситено черно, чисто бяло и живи и ярки цветове, които също така се пресъздават по непосредствен до човешките усещания метод посредством валидиран от института Pantone развой. Всеки един тв приемник също така идва с фабрична професионална калибрация на панела.

С помощта на мощния Neural Quantum Processor 4K наличието се усъвършенства в действително време - тв приемникът " знае " по какъв начин би трябвало да наподобяват другите детайли в него и прави нужните корекции на бляскавост и контрастност. Изображенията " изпъкват " благодарение на технологията RealDepth Enhancer, която управлява контраста на автоматизирано разпознатия напред във времето.
 Снимка 637601
Звукът е поверен на Object Tracking Sound системата, която балансира представителите по отношение на протичащото се на екрана, а също така вграденото аудио може да е в акуратен синхрон с външен саундбар посредством технологията Q-Symphony. Така кино преживяването може освен да се види, само че и да се чуе.

Геймърите ще оценят вградения в Samsung OLED 2023 Motion Xcelerator Turbo Pro, който усъвършенства гладкостта на придвижването при 144Hz 4K графика. От изгода е и по-широкото зрително поле - 21:9/32:9.

За Counter-Strike 2 може и да не ви би трябвало още екранно пространство, само че за Microsoft Excel то в никакъв случай не е задоволително. Работещите от вкъщи ще предпазят зрението си с EyeComfort технологията, която трансформира цветовата температура по отношение на времето от деня.
 Снимка 637602
Функционалността MultiView пък дава опция на екрана си да имате няколко типа наличие - в това число такова, излъчено в действително време от екрана на смарт телефона ви. Това е доста потребно, в случай че, да вземем за пример, работите по документ и в това време обсъждате последните корекции в Slack - не се постанова да прескачат от прозорец в прозорец.

Очаквано, Samsung SmartThings интеграцията участва и тук. Тя включва както устройства на корейската компания, по този начин и на още доста производители, които са част от Home Connectivity Alliance. Сигурността на вашите данни пък е обезпечена от решението за сигурност Samsung Knox, което ни е познато и от смарт телефоните на Samsung.

Ярко преживяване

Гамата Samsung OLED 2023 е показана от моделите и, като главната разлика е, че S95C употребява Slim One Connect за свързване без висящи кабели. Освен със своя Infinity One Design Slim, OLED 4K Smart TV S95C се отличава с по-оптималните си характерности във връзка с бляскавост и контрастност. А системата Dolby Atmos идва със 70W бистър тон за оптимално аудио наслаждение. Предлагат се с панели от 55 до 77 инча.

Когато приказваме за Quantum Dot OLED технология е ясно, че тези екрани ще са ярки. В случая, обаче, приказваме за домашни мултимедийни центрове, които блестят и във връзка с дизайна и функционалностите - без значение дали ще ги употребявате за филми, игри или продуктивни приложения.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР