Колкото и да не искаме да си го признаем, всеки

...
Колкото и да не искаме да си го признаем, всеки
Коментари Харесай

Изхвърлете тези предмети, защото те привличат БЕДНОСТТА

Колкото и да не желаеме да си го признаем, всеки от нас желае да бъде богат. За страдание не постоянно се получава. Някои от нас са прекомерно мързеливи, а други просто нямат шанс и цялостен живот им се постанова да изплащат заеми.

Питали ли сте се в миналото за какво се получава по този начин и каква може да е повода за сходна неволя?

Истината е, че съществуват не малко предмети, които имат негативна сила и съумяват да привлекат бедността. Незабавно проверете дома си за тях и побързайте да ги изхвърлите.

Ето кои са предметите, успяващи да привлекат бедността:

• Монети и банкноти

Дори да звучи необичайно, парите са способни да притеглят беднотията. Става въпрос за тези спестявания, които с години отлежават в касичката. Незабавно ги освободете от това място и ги подменете с нови такива. Това предписание важи с цялостна мощ най-много за износените, изпомачкани и накъсани банкноти.

• Непотребни движимости

Побързайте да се отървете от всевъзможни непотребни движимости, които само заемат място в дома ви. Те са в положение да стопират креативните ви процеси и да ви лишат от опцията един ден да забогатеете. Ако една движимост е развалена, не се опитвайте да я поправяте неведнъж, а я заменете с нова такава. Това е вашият директен път към замогването.

• Стари принадлежности за разчистване

Задължително почиствайте дома си с нови кърпи, метли и мопове. Няма смисъл да държите остарели и овехтели принадлежности за разчистване, които черпят от силата.

 Енергийните вампири които държите в дома си Енергийните вампири които държите в дома си
Ако не се чувствате удобно в дома си в последно време и усещате, че силата ви свърша все по-бързо или въобще липсва, може би не сте зап...

• Счупени огледала

От край време се знае, че счупеното огледало носи злощастие. Счита се, че през пукнатините негативизъм прониква в къщата и не ни разрешава да подобрим финансовото си положение. Не чакайте, а се отървете от тях на секундата.

• Стари портфейли

Когато вашият обичан портфейл се е амортизирал и сте решили да го замените с нов подобен, изхвърлете остарелия, а не го съхранявайте в дома си. Тази движимост е връзката сред парите и техния собственик. Ако продължавате да я пазите, вие нарушавате функционалността на портфейла – съхранението на пари в него.

Отървете се от всички тези движимости, в случай че не желаете бедността да ви настигне и в никакъв случай да не можете да се избавите от оковите ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР