Колкото и да не иска да признае дори пред себе

...
Колкото и да не иска да признае дори пред себе
Коментари Харесай

И да крие, и да не признава: Жорж Башур и Емилия са разделени!

Колкото и да не желае да признае даже пред себе си, Емилия  е разграничена с Жорж Башур

Двамата още не са официализирали раздялата, само че действително не живеят дружно под един покрив. Е, макар че не спираше да тръби, че Емилия е огромната му обич, сириеца не устоя и й изневери.

Новата жена, с която живее от месеци, е брокер на недвижими парцели и била много заможна. Строителният бизнесмен изневерил на певицата с нея, а тя го пипнала на „ мястото на престъплението “. Бизнесменът наел първокласен апартамент, където да се отдава на горещи пристрастености с новата си жена, където Еми ги спипала и схванала за изневярата.

Въпреки слабите си ангели, Жорж се оказал виновен родител. Той постоянно посещавал дребната си дъщеричка Жоржина, плод от брака й с чалгарката. Правел всичко допустимо да са задоволени материално, а  и се отнасял добре и с другите деца на жена си, които са от предходната й връзка с Коко Динев.

Жорж Башур бил признателен на Емилия, че била до него в най-трудния миг, когато загуби сина си в злополука. Двамата поддържали другарски връзки, само че Емилия още го обичала. Тя се надявала в един миг милионера да се насити на новата си държанка и още веднъж да се върне при нея, доверяват близки до изпълнителката.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР