Колкото и да напредват технологиите и да можем да се

...
Колкото и да напредват технологиите и да можем да се
Коментари Харесай

7 съвета за горещ секс по телефона

Колкото и да напредват технологиите и да можем да се виждаме виртуално, с който си желаяме, без значение в коя част на планетата се намира той, телефонният секс си остава една доста, доста възбуждаща алтернатива. Съгласете се, че е надалеч по-интригуващо да дадете път на въображението си, вместо очите ви да виждат всичко на готово. Той е прелестен метод да „ подправите “ интимния си живот с половинката, написа woman.bg. Ето кои са тънкостите, които би трябвало да усвоите:
1. Подготовката
Силно ви предлагаме да създадете малко напрежение в колегата, преди да пристъпите към позвъняването. Можете да погъделичкате любознанието му малко по-рано и да го накарате да тръпне в очакване. Например му изпратете известие като: „ Мисля си за голото ти тяло през целия ден “ или пък заложете на секси фотография с заричане, че по-късно го чакат мръсни приказки. Настройте го на еротична вълна.
2. Не бързайте
Първо поговорете с половинката за елементарните неща, които дискутирате. Попитайте го по какъв начин е минал денят му или за някакъв проблем, с който знаете, че се бори сега. Тази концепция може да не ви се коства секси, само че знайте, че постоянно можете да поведете диалога в еротична посока. Важното е да сте се отпуснали задоволително и да не се притеснявате. Както в действителния секс, по този начин и в телефонния е значимо да сте предразположени. Също по този начин изберете място, което ви кара да се чувствате добре, леглото е прелестна алтернатива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР