Колкото и да ми е неприятно да го кажа, трябва

...
Колкото и да ми е неприятно да го кажа, трябва
Коментари Харесай

Братът на издирвания Георги Семерджиев: Брат ми трябва да влезе в затвора

" Колкото и да ми е неприятно да го кажа, би трябвало да влезе в пандиза. Не мога да си го предпочитам. Обичам го. Прави всичко за нас, само че... ", сподели братът на търсения за злополуката в София, при която починаха две девойки.

Обича бързите скорости и ето какъв е крайният резултат. Това разяснява пред Нова тв братът на избягалия водач от злополуката в София Георги Семерджиев. Семейството му се надява той да е жив. Няма връзака с него от през вчерашния ден следобяд.

„ Майка ми е татко ми към момента не са спали - това, което ни гложди, е дали той е добре. Ако е добре - ще си вземем последствия, ще се научи урока, единственият проблем, за който се оправдавам е загубата на две девойки ”, сподели Божидар Семерджиев.

Божидар видял с очите си телата на починалите. Когато схванал за индицента отишъл на място.

„ За починалите хора, доста се оправдавам, такова нещо брат ми да направи по принцип не съм очаквал. Знам го какъв човек е, знам че кара по-яростно, само че постоянно е бил виновен и не е човек, който би лишил живот. Возил съм се, карал ме е, в никакъв случай не е петърпявал чак такова ПТП. Толкова тежко, чак има починали. Но е имало и други ПТП-та? Да, имало е и преди. Не толкоз тежки. Обича бързите скорости - и ето какъв е крайният резултат ”, описа още братът.

" Колите ги има месец за месец ", уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР