Колкото и да им се иска на нашите опоненти, предсрочни

...
Колкото и да им се иска на нашите опоненти, предсрочни
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: БСП искат да влязат във властта през президентския вход

Колкото и да им се желае на нашите съперници, предварителни парламентарни избори не се обрисуват.

Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила през днешния ден пред поданици на Доспат, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Българска социалистическа партия нямат нужното публично утвърждение да завоюват избори, само че желаят да влязат във властта посредством служебния кабинет, който президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила ще назначи. Българска социалистическа партия желаят да влязат във властта през президентския вход “, уточни Цветанов.

На срещата участваха още депутатът от ГЕРБ Красимир Събев, регионалният координатор на ГЕРБ-Смолян Николай Мелемов, кметът на община Доспат Елин Радев, зам.-кметът Славейко Сельошев и ръководителят на Общинския съвет Адалберт Ферев.

Цветан Цветанов уточни, че година след предварителните парламентарни избори от Българска социалистическа партия вършат всичко допустимо за политически разтърсвания и неустойчивост.

„ Ние приказваме за разцвет, за бъдеще, за кохезионна политика. Тях обаче това не ги интересува “, означи Цветанов.

Според него темповете на прогрес на страната са положителни, само че е значимо да се подсигурява политическата й непоклатимост.

„ Много са съперниците, които ще желаят да я разбият, тъй като тях това не ги устройва “, изясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Той разяснява, че огромната поддръжка за ГЕРБ в Доспат не е привилегия, а отговорност.

„ Опонентите на ГЕРБ нямат виждане за развиването на обитаемоте места, а това става с по-добра стопанска система, с по-добро земеделие и с по-високи приходи на хората “, посочи Цветанов.

„ Страната всекидневно се трансформира. Сега излизат към този момент новите планове, всекидневно се подписват контракти за строителство. Уникално е това, което се случи през последните 10 години с тази европейска взаимност. Ние свикнахме да става все по-добро и по-добро. Хората желаят от нас от ден на ден. И ние гледаме оптимално да подвигаме темпото, непрестанно надграждаме, с цел да отговорим в оптималната степен на упованията към нас “, изясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Цветанов акцентира от какъв брой огромно значение за бъдещето на Балканите е Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

По думите му това, което прави министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, на процедура е добавена стойност за България, имайки поради провежданите диалози на най-високо равнище за финансиране на огромни инфраструктурни планове на територията на Западните Балкани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР