Колкото и да е труден животът в наши дни, забавленията

...
Колкото и да е труден животът в наши дни, забавленията
Коментари Харесай

Опитайте това у дома - новата глобална кампания на Ikea

Колкото и да е сложен животът в наши дни, заниманията са безвъзмездни и няма по-добро място да ги изживеем от вкъщи. Прочутият шведски бранд Ikea се пробва да върне още веднъж насладата от фамилния уют с нейните мебели и артикули, давайки си сметка, че потребителският предел на устойчивост на продължаваща повсеместна инфлация към този момент е доближат.

Компанията се стреми да понижи цените на своите артикули, с цел да притегли назад потребителите и придвижва тази тактика в нова световна рекламна акция с насърчаващия апел " Опитайте това вкъщи ". В нея, на напред във времето са историите на хора, които могат да изживеят своите занимания и пристрастености с помощта на шведския колос в търговията на дребно - от възрастен геймър и тийнейджърка, която желае да изнесе концерт с китара за приятелите си, без да тормози съседите си.  

Посланията включват изобретателен претекст " Домът може да го направи " и слоган, създадени от Ingka Group, водещ франчайзополучател на Ikea. " Опитай това вкъщи " е и първата дебютна изява на McCann, определена за световен маркетингов сътрудник на търговеца на мебели през септември предходната година. Вижте видеото и решете какво вие можете да опитате вкъщи!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР